ONLİNE AİDAT ÖDEME VE BELGE TALEBİ HAKKINDA

Sayın Üyemiz;

5174 Sayılı Kanunun 24. ve 25. maddeleri gereğince, yıllık ve munzam aidatların, her yılın Haziran ve Ekim ayı sonuna kadar iki eşit taksitte ödenmesi gerekmektedir. Aidatların zamanında ödenmemesi halinde, 6183 sayılı kanun uyarınca, günlük gecikme zammı tahakkuk ettirilecektir.

Üyelerimizin cezalı bir ödemeye düşmemeleri için, aidatların belirtilen tarihlerde Odamız veznesine nakit veya kredi kartı ile ödenebilmektedir.

Gelişen teknoloji ve elektronik çağa uyum sağlamak için 23/10/2019 tarihi itibari ile Odamızın https://www.gso.org.tr/  adresindeki online hizmetler bölümüne üye olarak Aidat borçlarınızı sorgulayıp ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

2020 yılı itibariyle tahsilat memurumuzun firmanıza gelerek yaptığı aidat tahsilatı hizmeti kademeli olarak azaltılacak olup, üyelerimizin gecikmeye düşmemesi için online ödeme hizmetini kullanmalarını önemle rica ederiz.

Odamız Sicil Dairesinden alabildiğiniz Faaliyet Belgesi, Oda Kayıt Sureti, Ortaklık Teyid Belgesi, Firma Ortakları Belgesi ve İhale Durum Belgelerini 23/10/2019 tarihi itibari ile online işlemler menüsünden temin edebilirsiniz.

Hızlı Aidat Ödemek için Aşağıdaki Adımlar Takip Edilmelidir.

1- Online Hizmetler butonundan Hızlı Aidat Ödeme sekmesi açılmalıdır.

2- Açılan pencerede “Gaziantep Sanayi Odası” seçilerek istenilen bilgiler girilmelidir.

3- “Üye Aidat Sorgula” butonu ile firmanın güncel aidat ödeme bilgisine ulaşabilirsiniz.

4-Ödemek istediğiniz aidatlar seçilerek “Girilen Tutarı Borçlara Dağıt” butonu ile ödemek istediğiniz tutarı giriniz.

5- Son olarak Ödeme Yap butonu ile banka bilgilerinizi girerek ödemeyi gerçekleştiriniz.

Sisteme Üye Olmak İçin Aşağıdaki Adımlar Takip Edilmelidir.

1- Online Hizmetler butonundan  Üye ol  sekmesi seçilerek sisteme üye olunmalıdır. (Bütün üyelerimizin yeniden üye olması gerekmektedir.)

3- Açılan pencerede Gaziantep Sanayi Odası seçilerek gerekli alanlar doldurulup, doğrula butonu ile diğer sayfaya geçiş yapılmalıdır.

4- Açılan sayfada firma temsilcisinin (Firma yetkilisi) cep telefonuna gelen doğrulama kodu sisteme girilmelidir.

5- Devam edilen sayfada sistem’ de bundan sonra giriş için kullanılması gereken kullanıcı adı(mail adresi) ve parola belirlenip, üye olma işlemi tamamlanmalıdır.