GSO “GAZİANTEP’İN YILDIZLARI ÖDÜL TÖRENİ’’ 27 ARALIK SALI GÜNÜ YAPILACAK

“Yeşil Gelecek” farkındalığı temasıyla düzenlenecek, "Gaziantep'in Yıldızları Ödül Töreni" 27 Aralık Salı günü saat 16.00'da gerçekleştirilecek.

Gaziantep Sanayi Odası'nın (GSO) sanayicilerin başarılarını taçlandırmak amacıyla “Yeşil Gelecek” farkındalığı temasıyla düzenleyeceği, "Gaziantep'in Yıldızları Ödül Töreni" 27 Aralık Salı günü saat 16.00'da gerçekleştirilecek.

Gaziantepli sanayicileri teşvik ederek başarılı çalışmalarının devamını sağlamak adına düzenlenecek ödül törenine Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin başta olmak üzere il ve kent yöneticileri, sanayiciler ve çok sayıda davetlinin katılması bekleniyor.

Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde (ŞKM) yapılacak ödül töreni, saat 16.00'da kokteyl ile başlayacak ve saat 17.00'de ödül törenine geçilecek.