GAZİANTEP ÜRETİYOR

Üreten, ürettikçe büyüyen ve güçlenen Gaziantep, birçok sektörde ülke ekonomisine katma değer sağlıyor.

Gaziantep Sanayi Odası olarak şehrimiz makine metal, gıda, inşaat ve kimya sektörleri ile ilgili hazırladığımız tanıtım filmlerine aşağıda bağlantılar üzerinden erişebilirsiniz.

GAZİANTEP MAKİNE METAL SEKTÖRÜ TANITIM FİLMİ

Gaziantep'te 4 alt sektör ve 27 üretim kolunda 150'den fazla firmanın faaliyet gösterdiği, ihracatı son 5 yılda yaklaşık %50 artış göstermiş olan "Makine Metal Sektörü" ile ilgili Odamız tarafından hazırlanan tanıtım filmi.

GAZİANTEP GIDA SEKTÖRÜ TANITIM FİLMİ

Gaziantep'te 1980'li yıllardan sonra ihracata yönelik modern gıda sanayi tesislerinin kurulmasıyla hızlı bir büyüme ivmesi yakalayan, Gaziantep'in ihracat ve istihdamına büyük katkı sağlayan "Gıda Sektörü" ile ilgili Odamız tarafından hazırlanan tanıtım filmi.

GAZİANTEP KİMYA SEKTÖRÜ TANITIM FİLMİ

Pek çok sektöre ara mal ve hammadde temin eden bir sanayi dalı olarak, gerek üretim gerekse de dış ticarette önemli bir role sahip olan "Kimya Sektörü" ile ilgili Odamız tarafından hazırlanan tanıtım filmi.

GAZİANTEP İNŞAAT SEKTÖRÜ TANITIM FİLMİ

Yüzlerce meslek dalını ilgilendirmesi nedeniyle istihdam ve üretim sürecini önemli ölçüde etkileyen, sanayi potansiyeli, nüfus artışı ve artan taleplerle birlikte önemli bir gelişim gösteren "İnşaat Sektörü" ile ilgili Odamız tarafından hazırlanan tanıtım filmi.