Yeşil Dönüşüme Nasıl Ayak Uyduracağız? Deri-Konfeksiyon -Tekstil Sektörleri 23 Eylül 2021

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden (TOBB) odamıza ulaşan yazıda, 23 Eylül 2021 Perşembe saat 14:00’da açılış konuşmalarını TOBB Türkiye Deri ve Deri Ürünleri Sanayi Meclisi Başkanı Muhittin SAVRANOĞLU, TOBB Türkiye Konfeksiyon ve Hazır Giyim Sanayi Meclisi Başkanı Şeref FAYAT, TOBB Türkiye Tekstil Sanayi Meclisi Başkanı Adil Sani KONUKOĞLU yapacağı Deri – Konfeksiyon – Tekstil Sektörleri kapsamında “Yeşil Dönüşüme Nasıl Ayak Uyduracağız?” adlı online webinar gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

İlgili webinar konuları ve katılım linki aşağıda olup detaylı bilgi ekte yer almaktadır.

• Şirketiniz 2030’a hazır mı?
  • Karbon ayak izinizi biliyor musunuz?
  • Şirketinizin iklim karnesi nedir?
  • Fit For 55 nedir?
  • Sınırda Karbon Düzenlemesi ne getiriyor?
  • Türk ihracatçısı için tehditler-fırsatlar nelerdir?
  • Şirketler ne yapmalı?

Katılım linki, https://tobb-org.zoom.us/j/95506838852?pwd=bzZaU3JPMkpYUXcwdzU1ZEJaanpmZz09

Şifre: 288206

Bilgilerinize sunulur.