World Food Moscow 2022

Akdeniz İhracatçı Birlikleri’nden Odamıza ulaşan yazıda, 20-23 Eylül 2022 tarihleri arasında Moskova/Rusya Federasyonu’nda düzenlenecek olan “World Food Moscow 2022” fuarının “yaş meyve sebze sektörüne” yönelik Türkiye milli katılımı 10. kez Akdeniz İhracatçı Birlikleri tarafından gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Katılım Bedeli: Tahmini 898 €/m2 (nakliyesiz)

Katılım bedeline;

• Yer kirası,
  • Özel stant konstrüksiyonu,
  • Stand genel ve günlük temizlik hizmeti,
  • Kataloğa giriş bedeli,
  • Elektirik ve internet bağlantısı,
  • Genel Sekreterliğimizce hazırlanan firma broşüründe yer alma

Yaş meyve sebze ürünlerinin yer aldığı hall’de milli katılım sağlanacak olan fuara, 2021 yılında 31 ülkeden 662 firma katılmış ve fuar 75 ülkeden 16.430 ziyaretçi tarafından ziyaret edilmiştir.

Fuarın milli katılımının, “2017/4 sayılı Karar” çerçevesinde Ticaret Bakanlığı tarafından onaylanması durumunda katılımcı firmaların stant alanının metrekare cinsinden büyüklüğü dikkate alınmak suretiyle Ticaret Bakanlığı tarafından metrekare başına belirlenen birim fiyat üzerinden 220.000 Türk Lirası’na kadar desteklenecektir.

Fuara Türkiye’nin milli katılımı ile katılmak isteyen firmaların 24.06.2022 tarihine kadar https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdUIgwGTonccdPNRXP8-KmRXNJyg0FMv82X6p7Y25zekJlE2A/viewform linkinde yer alan online başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir.

Bilgilerinize sunulur.