Türkiye'de Tarım ve Kırsal Kalkınma Destekleri Eğitimi Hk.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden tarafımıza iletilen yazıda, KOBİ yöneticileri ve çalışanlarına yönelik olarak internet üzerinden "Türkiye'de Tarım ve Kırsal Kalkınma Destekleri Eğitimi"nin TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Eğitimde IPARD programı kapsamında, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti eş finansmanı ile 42 ilde yürütülen yatırım destekleri ile Tarım ve Orman İl Müdürlükleri tarafından yürütülen ulusal fonlar ile desteklenen yatırımlar, destek miktarları ve oranları, başvuru koşulları ve uygulama esasları hakkında bilgi verilecektir. Eğitimin % 70'ine devam eden katılımcılar adına dijital doğrulanabilir katılım belgesi hazırlanacak ve e-posta adreslerine gönderilecektir.

Bilgilerinize sunulur.