Türkiye Bilişim Sektörünün Uluslararasılaşması ve E-Turquality (Bilişimin Yıldızları) Programı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Odamıza ulaşan yazıda, TOBB Ankara Birlik Merkezi Konferans Salonu’nda, 2 Haziran 2022 tarihinde saat 14:00-16:00 arasında, “Bilişim Sektörü Destekleri Toplantısı” düzenlenecektir.

Toplantıda, 20 Nisan 2022 tarihinde yayınlanan “Türkiye Bilişim Sektörünün Uluslararasılaşması ve ETurquality (Bilişimin Yıldızları) Programı Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararı” ile yazılım sektörüne sağlanan teşvik ve destekler hakkında bilgi verilecektir.

Yazılım, yapay zeka, finansal yazılım ve teknolojiler, siber güvenlik, akıllı şehir ile yeşil dönüşüm yazılım ve hizmetleri, blok zincir yazılım ve teknolojiler, dijital oyunlar ve bir çok sektöre özgü yazılım üreten firmaları ilgilendiren toplantının ardından, katılımcıların konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

Katılım sağlayacak temsilciler için http://bilisimsektor.tobb.org.tr linkinde yer alan formun doldurulması gerekmektedir.

Bilgilerinize sunulur.

Detaylı Bilgi İçin