TÜRKİYE AVRUPA İŞBİRLİĞİ DİYALOGLARI PROJESİ – ENERJİ VERİMLİLİĞİ EĞİTİMİ

Türk KOBİ’lerine yönelik TEBD Enerji Verimliliği Eğitimi; 21 Ekim 2021 tarihinde Türkiye-Avrupa Birliği İş Diyaloğu (TEBD) Projesi kapsamında; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (EUROCHAMBRES) tarafından Avrupa Birliği ülkelerindeki deneyimli uzmanlar ile iş birliğinde düzenlenecektir.

Etkinlik, enerji verimliliği konusunda farkındalık yaratmak amacı ile Türk Odaları için gerçekleştirilen TEBD Enerji Verimliliği Denetimi programının devamı niteliğinde düzenlenecektir. TEBD enerji verimliliği eğitimi; KOBİ'lere enerjinin verimli kullanımından bahsederek nasıl daha rekabetçi konuma gelecekleri konusunda tavsiyelerde bulunacak, enerji verimliliğinin örnekleri, yasal gereklilikleri ve çok daha fazlası gündeme getirilecek.

Söz konusu eğitim için aşağıda yer alan linkten kayıt yaptırıldıktan sonra tarafınıza webinar için katılım bilgisi e-mail olarak gönderilecektir. Programın detayları ekli dosyada da yer almaktadır.

PROGRAM – ZOOM (ONLİNE)
21 Ekim 2021
• 10:00 – 10:05 – Açılış
• 10:05 – 10:10 – Enerji Verimliliği Uzman Ekibinin Tanıtılması