Türk-Kırgız İş Forumu Hk.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden (TOBB) odamıza ulaşan bir yazıda, Türkiye-Kırgız Cumhuriyeti Hükümetlerarası Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) Eş Başkanı T.C. Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay'ın KEK 10. Dönem Toplantısı vesilesiyle yapacağı Kırgızistan ziyareti kapsamında 6 Ağustos 2021 tarihinde Kırgız Cumhuriyeti'nin başkenti Bişkek'te Türkiye-Kırgızistan İş Forumu'nun düzenleneceği bildirilmiştir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu işbirliğinde, Sayın Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay ve Kırgız Cumhuriyeti Bakanlar Kurulu Başkanı Sayın Ulukbek Maripov'un teşrifleri ile gerçekleştirilmesi öngörülen İş Forumuna katılmayı düşünen üyelerimizin ekteki katılım formunu doldurarak en geç 3 Ağustos 2021 saat 12.00'ye kadar aşağıda bilgileri bulunan iletişim kişisine iletmesi gerekmektedir.

Bilgilerinize sunulur.

İrtibat: