Sierra Leone Yatırım Fırsatları

SAYIN ÜYEMİZ

Sierra Leone Cumhuriyeti Türkiye Ankara Büyükelçiliği, odamız üyelerine  Sierra Leone - Türkiye arasındaki ticaret ve yatırım işbirliğinin geliştirilebilmesine yönelik Sierra Leone Hükümeti’nin ekonomik işbirliği çerçevesinde, kilit sektörler için uygun vergi oranları, yabancı yatırımcılar üzerinde daha düşük vergi yükü ve anlaşmalar kapsamında büyük pazarlara gümrüksüz erişim gibi ticari kolaylıklar sunmakta olduğunu ve öncelikli sektörler olarak Tarım, Eğitim, Bilgi ve İletişim Teknolojileri, Sağlık, Turizm, İnşaat, Enerji ve diğer alanlarda yatırımcı aradığını bildirmiştir.

Sektörlerle ilgili bilgiler ekte yer almaktadır.

İlgilenen yatırımcı firmaların daha detaylı bilgi ve iletişim için aşağıda belirtilen temas noktası üzerinden Büyükelçiliğe ulaşmaları rica olunur.

İletişim Bilgisi;

Sierra Leone Trade and Investment Office