Sertifikalı Kamu İhale Mevzuatı Eğitim Programı Hk

Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü’nden Odamıza gelen yazıda; Kamu İhale Kurumu (KİK) iş birliği ile Atatürk Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ATASEM) tarafından 7-10 Mart 2019 tarihlerinde İstanbul‘da Kamu İhale Kurumu onaylı ‘Sertifikalı Kamu İhale Mevzuatı Eğitim Programı’ düzenleneceği bildirilmiştir.

Kamu İhale Mevzuatı sürekli güncellendiği için Kamu ihalelerinde görevli personelin bu eğitimi almaları ve sertifikalandırılmaları büyük önem taşımaktadır. Eğitimi tamamlayan ve yapılacak sınavda başarılı olanlara Kamu İhale Kurumu (KİK) Onaylı Sertifika, eğitime katılıp sınava giremeyenlere ise Katılım Belgesi verileceği bildirilmektedir.

Kamu İhale Kurumu uzmanları tarafından verilecek olan eğitimin ayrıntılarına https://atasem.atauni.edu.tr/kik-egitimi/ ulaşılabilmektedir.

ATASEM Tel: 0442 231 53 72-73 Faks: 0442 282 20 90 / e-posta: ataşem@atani.edu.tr

Bilgilerinize sunulur.