loading

Sosyal medya hesaplarınızla hızlı giriş yapabilirsiniz.

Sektörel Yol Haritaları Çalıştayları ve İmalat Sanayinde Yeni Yaklaşımlar Konferansı

Sayın Üyemiz,

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) işbirliği ile yürütülen “Suriye Krizi’ne Yanıt olarak Türkiye’de Dayanıklılık Projesi” kapsamında bölge ekonomisini etkileyen Suriye Krizi’nin etkileri ile başa çıkma, rekabet gücü ve büyümeye odaklı ve “dayanıklılık” temelli stratejiler geliştirmek amacıyla 4 sektör ile imalat sanayine yönelik yol haritaları hazırlanmıştır.

30-31 Temmuz 2019 tarihlerinde Odamız bünyesinde bulunan Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan “Sektörel Yol Haritaları Çalıştayları” ve “İmalat Sanayinde Yeni Yaklaşımlar Konferansı” ile söz konusu raporların sektör temsilcileri ile paylaşılması ve siz katılımcıların geri bildirimlerinin alınarak yol haritalarının tamamlanması planlanmaktadır.

 Sektörel Yol Haritaları Çalıştayları “Gıda Sektörü, Tekstil Sektörü, Makine&Metal Sektörü ve Plastik Sektörü” paralel oturumlar ekte verilen program dahilinde yapılacak olup, Katılım her bir sektör için 25 kişi ile sınırlandırılacaktır. Katılımcıların firmaların karar alıcıları, üretim ve ihracat alanında çalışan sorumlularından olması çalıştayın verimliliğini arttıracaktır.

 Çalıştaya katılan sektör temsilcileri arasından ve 4 sektörden seçilecek 5’er firmaya ücretsiz danışmanlık hizmeti verilerek, yol haritalarını uygulamaları amacıyla bir faaliyet planı hazırlanacaktır.

Programa katılmak isteyen üyelerimizin 25.07.2019 Perşembe günü mesai bitimine kadar https://tr.surveymonkey.com/r/KBZG75K linkinden kayıt yaptırmaları önemle rica olunur.

Sektörel Yol Haritaları Konferansı Programı (1)