POSIDONIA 2022 Fuarı Ön Duyuru Hk.

İstanbul İhracatçı Birlikleri (İİB) Genel Sekreterliğinden odamıza ulaşan bir yazıda; Atina / Yunanistan'da 06-10 Haziran 2022 tarihleri arasında düzenlenecek olan POSIDONIA 2022 Uluslararası Gemicilik Fuarı'nın Türkiye milli katılım organizasyonunun Gemi Yat ve Hizmetleri ihracatçıları Birliğince 4. kez organize edilmesinin planlandığı bildirilmektedir.

Yazıda devamla, 2022 yılında 26.sı düzenlenecek olan fuarın, 2018 yılında, 110 farklı ülkeden 23.527 ziyaretçiye ev sahipliği yaptığı belirtilmekte olup dünyanın önde gelen gemi yapımı ve denizcilik fuarlarından biri olarak görülen fuarın, makine aksamı üreticilerinden tedarikçilere, armatörlerden finans uzmanlarına kadar gemicilik ve açık deniz piyasasıyla ilgilenen çok çeşitli ziyaretçi kitlesinin izlemesinin beklendiği ifade edilmektedir.

Bu kapsamda, bahse konu fuara ilişkin çalışmaların sağlıklı olarak yürütülebilmesi amacıyla, konstrüksiyon ve kiralanacak alan tespitinde kullanılmak üzere fuara başvuruda bulunmayı planlayan firmaların en geç 26 Şubat 2021 Cuma günü mesai saati bitimine kadar kaç metrekareyle katılmak istediklerine ilişkin ekte yer alan ön başvuru formunu doldurarak İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliğinin 0212 454 05 01-02 numaralı fakslarına veya gemi@iib.org.tr e-posta adresine iletmeleri gerektiği belirtilmektedir.

Bilgilerinize sunulur.

Bilgi için irtibat:

Selin ÖZSOY
Gemi Yat ve Hizmetleri İhracatçıları Birliği
Faks: 0212 454 05 01 -02

EK: POSIDONIA 2022 Fuarı Ön Başvuru Formu (1 Sayfa)