Pakistan Uluslararası Helal Akreditasyon Konferansı & Fuarı Hk.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden (TOBB) Odamıza ulaşan bir yazıda, T. C. Helal Akreditasyon Kurumunun ilettiği yazıya atfen, dünya helal pazarında önemli bir pay sahibi olan ve Türkiye'nin de önemli bir partneri konumunda bulunan Pakistan'ın Milli Akreditasyon Konseyi (PNAC) ile T. C. Helal Akreditasyon Kurumu arasında 14 Şubat 2020 tarihinde helal alanında iş birliğine ilişkin bir Mutabakat Zaptı imzalandığı ve söz konusu iş birliği faaliyetleri kapsamında, PNAC ve İslam İşbirliği Teşkilatı Bilimsel ve Ekonomik İşbirliği Daimi Komitesi (OIC-COMSTECH) koordinasyonunda, I. Pakistan Uluslararası Helal Akreditasyon Konferansı & Fuarı'nın26-27 Mayıs 2021 tarihlerinde gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

"Uluslararası Ticarete Açılan Kapı" başlığıyla düzenlenecek organizasyonun geniş katılımcı portföyüyle helal sektöründe yer alan paydaşların etkileşimine olanak sağlaması beklendiği ise dile getirilmektedir. Konferans ve Fuar ile ilgili detaylı bilgiler ekteki dokümanlarda yer almaktadır.

Bilgilerinize sunulur.

EKLER:

Pakistan Uluslararası Helal Akreditasyon Konferansı & Fuarı (2 Sayfa)