Pakistan 3. Uluslararası Tüketici Ürünleri Fuarı Hk.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Odamıza ulaşan yazıda, Pakistan Karaçi Fuar Merkezi'nde, 14-16 Ağustos 2020 tarihlerinde, 3. Uluslararası Tüketici Ürünleri Fuarı'nın düzenlenecektir.

50.000'in üzerinde ziyaretçinin beklendiği Fuarda, güzellik ve fitness; moda ve mücevherat; ayakkabı ve çanta; ofis gereçleri; oyuncak ve bebek ürünleri; gıda ürünleri gibi sektörlerin ön planda olacağı ifade edilmektedir. Fuarda 5 ay öncesine kadar fuar standı kiralamak için başvuranlara, 5 yıldızlı otelde 3 gece konaklama, şehir içi transferler, sabah kahvaltısı - öğle yemeği, akşam yemeği, vize için davet yazısı, yarım günlük şehir turu gibi hizmetlerin ücretsiz verilecektir.

Etkinlikle ilgili detaylı bilgi ekte ve www.ecgateway.net adresinde yer almaktadır.