MECSPE Uluslararası İmalat Sanayi Fuarına Davet - İtalya Bologna

İzmir İtalyan Ticaret ve Sanayi Odası'ndan alınan yazıda, İzmir İtalyan Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, 9 - 11 Haziran 2022 tarihlerinde Bologna şehrinde düzenlenecek olan MECSPE 2022 Uluslararası İmalat Sanayi Fuarı’na ziyaretçi heyeti organize edeceği bildirilmektedir.
Heyete katılım 6 firma ile sınırlandırılacak olup, firma yetkilileri fuarı ziyaret ederek, katılımcı İtalyan firmalarla ikili görüşmeler gerçekleştireceği belirtilmektedir.

Organizasyona:
Tıbbi cihaz, ilaç, otomotiv, plastik enjeksiyon, tekstil, paketleme, otomasyon, gıda, nakliye, kalıpçılık, havacılık, petrol, enerji sektörlerinde kullanılmak üzere makine parçaları ve teknolojileri (hassas işleme, yüzey işleme, kalıp ve otomasyon) ithalatı yapabilecek firmaların üst düzey yöneticileri davet edilmektedir.

Katılım düşünen her firmadan bir yetkilinin;
• Bologna’daki 3 gece konaklaması,
• Bologna havaalanı/ Otel/ havaalanı transferleri,
• Otel/fuar alanı/otel transferleri,
• Fuar’ın olduğu günlerdeki öğle yemekleri,
• İkili görüşmeler ve Fuara girişi ücretsiz olarak karşılanacaktır.

Türkiye-Bologna uçak bileti, yurtdışı çıkış harcı, vize bedeli, akşam yemekleri ve İtalya’daki kişisel harcamalar dahil değildir.
Heyete, Odamızdan İtalyanca bilen bir yetkili eşlik edecektir.
Başvurmak isteyen firmalarımızın, ekteki başvuru formunu İngilizce doldurmaları ve en geç 25 Mart 2022 Cuma günü saat: 18:00’e kadar iletmeleri gerekmektedir. Başvurular elimize geçiş sırasına göre Senaf Fuarcılık tarafından değerlendirilecek olup, değerlendirme sonuçları İzmir İtalyan Ticaret ve Sanayi Odası tarafından başvuru sahiplerine yazılı olarak iletileceği belirtilmektedir.

Fuar ve fuarda gerçekleştirilecek etkinlikler ile ilgili ayrıntılı bilgi almak için fuar web sitesini ziyaret edebilir, (https://www.mecspe.com/en/) ekte yer alan fuar broşürünü inceleyebilirsiniz. Detaylar için İzmir İtalyan Ticaret ve Sanayi Odası ile iletişime geçelebileceği belirtilmektedir.

İzmir İtalyan Ticaret ve Sanayi Odası
Eren ALPAR (Ms.)