Kanada Mutfak ve Banyo Ürünleri Fuarı (KBC Expo)

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza ulaşan yazıda, Kanada'nın tek ikili görüşme fuarı olan Mutfak ve Banyo Ürünleri Fuarı'nın (KBC Expo) 27-28 Ekim 2021 tarihleri arasında Toronto Kongre Merkezi'nde gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

İlgili fuarda mutfak ve banyo alanında armatürler, malzemeler ve sistemler / bakım, iş ve tasarım hizmetleri, dolaplar, zemin kaplama / yer kaplama, sıhhi tesisat armatürleri, ev otomasyonu, havalandırma, su filtrasyonu, aydınlatma, aydınlatma armatürleri, ticari aydınlatma, doğal taşlar ve fayanslara ilişkin güncel ürünler ve trendlerin sergileneceği belirtilmiştir.

Fuarın, ikili görüşme ve pazar bilgilerini paylaşma konusunda tüm mutfak ve banyo sanayii alanında faaliyet gösteren tüccar ve tedarikçileri tek bir çatı altında toplamak için önemli bir platform olduğu ifade edilmiş olup fuar kapsamında, Kanada'da mutfak ve banyo endüstrisini etkileyen önemli konulan ve eğilimleri küresel perspektiflerden ele alan, zengin içeriğe sahip bir konferans programının sunulacağı iletilmiştir.

Fuara katılımın düşünülmesi halinde, indirimli ücretten yararlanmak için 30 Aralık 2020 tarihine kadar kayıt yapılması gerektiği vurgulanmıştır.

Fuara ilişkin detaylı bilgiler http://kbcexpo.com/kbc-brochure-viewer.html link adresinde yer almaktadır.

Bilgilerinize sunulur.