Hindistan Ticaret ve Sanayi Odaları Federasyonu (FICCI) LEADS 2020 Etkinliği Hk.

Hindistan Büyükelçiliğinden Odamıza ulaşan bir yazıda, Hindistan Ticaret ve Sanayi Odaları Federasyonunun (FICCI) 12-15 Ekim 2020 tarihleri arasında 4 gün sürecek “LEADS 2020: Reimagine the World” adlı bir etkinlik düzenleyeceği bildirilmektedir.

LEADS 2020;

• Karışıklıkta küresel refah için liderlik,
  • Mükemmellik düşüncesi,
  • Dalgalanma, belirsizlik, karmaşa, anlaşmazlık durumlarına adapte olabilme,
  • Kapsayıcı büyüme dokusu için çeşitlilik,
  • Ekonomik büyüme için sürdürülebilirlik düşüncelerine dayanmaktadır.

FICCI LEADS 2020’nin bölgesellik, ekonomik büyüme ve ekonomik direnç konularında küresel liderlerin görüş alışverişinde bulunabileceği bir etkinlik olacağı ve ayrıca, etkinlikte yer alıp Türkiye’ye odaklanan Bölgesel Oturumun, Hindistan ve Türkiye arasındaki işbirliğine büyük katkı sağlayacağı ifade edilmektedir.

Bu nedenle, odamız Genel Sekreterliği ve çeşitli sektörlerden üyelerimiz etkinlikte yer alıp fikir alışverişinde bulunmak üzere söz konusu etkinliğe davet edilmektedir. Bahse konu etkinlik, zaman farkı göz önünde bulundurularak gerçekleştirilecektir.

FICCI LEADS 2020 etkinliğiyle ilgili daha fazla bilgi edinmek için www.ficcileads.in,  etkinliğe kayıt olmak için ise https://registrations.ficci.com/filead/online-registration.asp adresini ziyaret etmeniz gerekmektedir.

Program taslağı ekte yer almaktadır.

Bilgilerinize sunulur.

EK: Program Taslağı (6 Sayfa)