Gine Yatırım Forumu Hk.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden (TOBB) odamıza ulaşan yazıda, Dışişleri Bakanlığı’nın yazısına atfen, Gine Yatırımlar ve Kamu-Özel Sektör Ortaklığı Bakanlığı ile Gine Özel Sektör Yatırımlarının Teşviki Ajansı (APIP) ortaklığında, Afrika Kalkınma Bankası ve Dünya Bankası/Uluslararası Finans Kurumu desteğiyle, Gine Cumhurbaşkanı Alpha Conde'nin himayelerinde 24-26 Şubat 2021 tarihlerinde Konakri Sheraton Otel'de Gine Yatırım Forumu'nun düzenlenmesinin planlandığının belirtildiği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, Gine Yatırım Ajansı'nın, anılan Foruma Türk firma ve iş insanlarının stantlarıyla katılımından memnuniyet duyulacağını, Kovid-19 pandemisi nedeniyle seyahat edemeyecek yatırımcıların ise arzu etmeleri halinde çevrimiçi katılımlarının mümkün olabileceğini bildirdiği belirtilmektedir.

Foruma ilişkin tanıtıcı materyal ve broşürler ekte sunulmaktadır.

EKLER:

1- Bilgilendirici Broşür (6 Sayfa)

2- Sponsorluk Broşürü (2 Sayfa)