GAZİANTEP TEKNOLOJİ VE İNOVASYON BULUŞMALARI

Gaziantep Sanayi Odası, İpekyolu Kalkınma Ajansı, Gaziantep Üniversitesi Teknopark, Gaziantep OSB Teknokent, Kahramanmaraş Teknopark, Şanlıurfa Teknokent, Adıyaman Teknokent, Çukurova Teknokent, Mersin Teknopark’ ın katılımı ve destekleri ile Türk Telekom ana sponsorluğunda, “Teknoloji ve İnovasyon Buluşmaları” etkinliğinin dördüncüsü 19 Ocak 2023 Perşembe günü saat 09.00-18.00 arasında Zeugma Mozaik Müzesi Kültür Merkezi-Poseidon Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecektir.

• Akıllı Ulaşım ve Akıllı Tarım,
  • IoT (Nesnelerin İnterneti) & Dijital Dönüşüm,
  • Siber Güvenlik,
  • Bulut Bilişim ve Dijital İş Uygulamaları,
  • Artificial Intelligence (Yapay Zeka),
  • TT Ventures,

Ana başlıklarında ICT MEDIA tarafından sektörde yerli ürün ve uygulamaların yaygınlaştırılması, iş birliklerinin derinleştirilmesi amacıyla gerçekleştirilen Teknoloji ve İnovasyon Buluşmaları Etkinliği’nde, Türk Telekom uzmanları ile bölge firmaları görüşmeler gerçekleştirecektir.

Söz konusu etkinliğe katılım ücretsiz olup,

https://ictmedia.com.tr/etkinlik/teknoloji-ve-inovasyon-bulusmalari-gaziantep linkinden katılım kaydı sağlanmaktadır.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,