loading

Sosyal medya hesaplarınızla hızlı giriş yapabilirsiniz.

Gaziantep Sanayi Odası Uygulamalı UR-GE Atölyesi Eğitimi Hk.

Sayın Yetkili,

Gaziantep Sanayi Odası olarak 2012 yılından beri Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) tebliği kapsamında kümelenme projeleri  gerçekleştirmekteyiz. 2012 yılından bu yana Odamız tarafından 14 UR-GE, 1 HİSER olmak üzere 15 kümelenme projesi gerçekleştirilmiştir.

Bu projelerden 10 tanesi başarılı bir şekilde sonlandırılmış olup 2013-2016 yılları arasında gerçekleştirdiğimiz “Plastik Sektöründe Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesi ve Desteklenmesi” isimli UR-GE projemiz ve 2014-2017 yılları arasında gerçekleştirdiğimiz “Makine Metal Sektörünün Uluslararası Rekabet Gücünün Arttırılması Ve İhracatın Desteklenmesi” isimli UR-GE projemiz Bakanlığımız tarafından İyi Uygulama Örneği olarak seçilmiştir. Şu an halihazırda yürütmekte olduğumuz dört UR-GE ve bir HİSER projesi olmak üzere beş kümelenme projesi bulunmaktadır.

Bu süre içerisinde UR-GE projeleri konusunda bilgi ve deneyim eksikliği yaşayan birçok oda ve borsa sözlü ve yazılı olarak kümelenme projeleri hakkındaki tecrübelerimizden  yararlanmak için odamızdan destek talebinde bulunmuştur. Odamız uzmanları aracılığıyla bilgimiz ve tecrübemiz dahilinde diğer odalara ve borsalara gerekli destekler sağlanmıştır.

Bu kapsamda: Ticaret Bakanlığımızın destekleriyle, odalara ve borsalara yönelik proje deneyimlerimizin aktarılacağı, UR-GE projesi faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi için izlenmesi gereken adımların uygulamalı örnekler aracılığıyla anlatılacağı Gaziantep Sanayi Odası Uygulamalı UR-GE Atölyesi  adıyla çevrimiçi bir uygulamalı eğitim çalışması yapılacaktır. Eğitimin iki gün boyunca sürmesi ve 20-21 Mayıs 2021 tarihlerinde gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

Düzenlemeyi planladığımız  etkinliğe  katılım göstermek isteyen odalarımızın ve borsalarımızın aşağıdaki linkte yer alan formu doldurup 7 Mayıs 2021 tarihine kadar ön başvuru yapmaları gerekmektedir. Konuya ilişkin bilgilerinizi rica ederim.

Bilgilerinize sunulur.
 
Ön Başvuru Formu: https://www.gso.org.tr/tr/formlar/gso-uygulamali-ur-ge-atolyesi-on-basvuru-formu-47.html

Ekli Dosyalar