Gaziantep Ayakkabı Terlik ve Yan Sanayi OSB İçin Yeşil OSB Fizibilite Raporu Lansman Toplantısı

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) küresel iklim değişikliği ve Avrupa Yeşil Mutabakatı gibi sürdürülebilirlik çerçevesinde uluslararası ticarette ortaya çıkması beklenen yeni sistemleri göz önünde bulundurarak belirlediği sürdürülebilirlik vizyonu kapsamında ayakkabı sektöründe küresel pazarda yüksek katma değerli ürünlerin üretilmesi ve etkin hale gelmesini amaçlamaktadır.

Odamız, firmaların çevreye duyarlı emisyonsuz, verimli, sürdürülebilir ve en az emisyonla üretim yapması, Avrupa Yeşil Mutabakatla gelen sorumluluklarını yerine getirmesi ve kurulmakta olan Gaziantep Ayakkabı İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin Yeşil OSB olması için, Odamızın Gaziantep Sanayisinin Yeşil Gelecek Stratejileri projesi kapsamında “Gaziantep Ayakkabı Terlik ve Yan Sanayi OSB İçin Yeşil OSB Fizibilite Raporu”  hazırlanmıştır.

28 Kasım 2022 Pazartesi günü saat 14:00 ‘te firmalarımızı, kamuoyunu ve paydaşlarımızı bilgilendirmek amacıyla hazırlanan “Gaziantep Ayakkabı Terlik ve Yan Sanayi OSB İçin Yeşil OSB Fizibilite Raporu” nun lansman toplantısı yapılacaktır.

Ayakkabı Sanayisini Sürdürülebilirlik açısından, sektör ihracatçılarının AB pazarında avantajlı konuma gelmesi için enerji ihtiyacını yenilenebilir kaynaklardan karşılaması, geri dönüştürülmüş ham maddelerin ve geri dönüşüme olanak sağlayacak tedarik zincirleri oluşturması için “Gaziantep Ayakkabı Terlik ve Yan Sanayi OSB İçin Yeşil OSB Fizibilite Raporu”  lansman toplantısına katılımlarınız oldukça  önem arz etmektedir.

Katılım için kayıt yapılması gerekmektedir.

Program, Detaylı Bilgi ve Kayıt için TIKLAYINIZ.

GAZİANTEP SANAYİSİNİN YEŞİL GELECEK STRATEJİLERİ

Konu  :  “Gaziantep Ayakkabı Terlik ve Yan Sanayi OSB İçin Yeşil OSB Fizibilite Raporu” Lansmanı

Tarih  :  28 Kasım 2022 Pazartesi

Saat   :  14.00