GAİB Sertifikalı Online Dış Ticaret Uzmanlık Eğitimi Hk.

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) tarafından odamıza ulaşan bir yazıda, birliğe üye firmaların dış ticaret alanında nitelikli istihdam ihtiyacını karşılamak amacıyla; sertifikalı online “Dış Ticaret Uzmanlık Eğitimi”nin 8’incisinin gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Söz konusu eğitim programı ile dış ticarette kullanılan bilgi ve belgelerin mevzuatına uygun düzenlenmesi, gerekli operasyonların yapılabilmesi, yeniliklerin takibi konularında uzmanlaşmış meslek elemanları yetiştirilmesinin hedeflendiği ifade edilmektedir.

GAİB tarafından ücretsiz olarak verilecek 116 saatlik eğitim programı 16 Kasım – 24 Aralık 2020 tarihleri arasında hafta içi 10:00-14:00 saatleri arasında online olarak gerçekleştirilecek olup, 6 Kasım 2020 Cuma günü son başvuru tarihidir.

Ekte bilgileri yer alan eğitime başvurmak isteyen ilgililerin aşağıda bulunan link üzerinden online başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir.

Bilgilerinize sunulur.

Başvuru Formu: https://www.gaib.org.tr/tr/f/128.html

EK: GAİB Online Dış Ticaret Uzmanlık Eğitim Programı (4 Sayfa)