GAİB 8.DÖNEM ONLINE E-TİCARET & E-İHRACAT UZMANI YETİŞTİRME EĞİTİMİ

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birliklerinden Odamıza ulaşan yazıda, E-Ticaret, E-İhracat ve Dijital Dönüşüm alanlarında, bölgedeki nitelikli insan kaynağı ihtiyacının karşılanması amacıyla 21 Aralık 2020 Pazartesi günü başlayarak 5 hafta (25 iş günü) boyunca devam edecek olan 150 saatlik “Online E-Ticaret & E-İhracat Uzmanı Yetiştirme Eğitimi” verileceği bildirilmiştir.

Alanında uzman eğitmenler tarafından verilecek eğitim ücretsiz gerçekleştirilecektir. Eğitime katılmak üzere başvuru yapmak isteyen adayların http://www.gaib.org.tr/tr/f/148.html adresinde yer alan başvuru formunu 10 Aralık 2020 Perşembe günü saat 23:59’a kadar doldurmaları gerekmektedir.

Eğitime hak kazanan ve eğitimini tamamlayan kursiyerlere yönelik olarak, eğitim sonunda bir değerlendirme sınavı yapılarak uzmanlık sertifikaları takdim edilecektir.

Bilgilerinize sunulur.