Fruit Attraction Sao Paulo 2026, 24–26 Mart 2026, Brezilya/ Başvuru Süresi Uzatılmıştır
Sayın Üyemiz,
Akdeniz İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği’nden alınan bilgiye göre; Fruit Attraction Sao Paulo 2026 Fuarı, 24–26 Mart 2026 tarihlerinde Brezilya’nın Sao Paulo şehrinde düzenlenecektir. Türkiye’nin milli katılımı Akdeniz İhracatçı Birlikleri organizasyonunda gerçekleştirilecektir.
Fuara katılmak isteyen firmaların çevrimiçi başvuru formunu doldurmaları ve başvurunun geçerli sayılması için katılım bedelinin %50’sini 24 Kasım 2025 tarihine kadar yatırmaları gerekmektedir.
Katılım bedeli tahmini 816 €/m² (nakliyesiz) olup, 9 m² ve katları şeklinde stant tahsisi yapılacaktır. Katılım bedeline yer kirası, özel stant konstrüksiyonu, temizlik, katalog girişi, elektrik ve internet bağlantısı ile ikram hizmetleri dahildir.
Fuarda yaş meyve–sebze, kuru meyve–sebze, organik ürünler, üreticiler, lojistik/soğuk zincir teknolojileri, ambalaj ve tarım teknolojileri öne çıkmaktadır. 2025 yılında 63 ülkeden 400 firma/marka katılım sağlamış, fuar 16.000’in üzerinde profesyonel ziyaretçi tarafından ziyaret edilmiştir.
Fuarın milli katılımı Ticaret Bakanlığı desteği kapsamında olup, metrekare başına belirlenecek birim fiyat üzerinden destek sağlanacaktır.
Detaylı katılım şartları, ödeme bilgileri ve iletişim bilgileri ekte yer almaktadır.
Bilgilerinize sunulur.




