EUROCHAMBERS: Avrupa'yı Canlandırmak Etkinliği Hk.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden (TOBB) odamıza ulaşan bir yazıda, Birliğimizin üyesi olduğu ve Birliğimiz Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun Başkan Vekilliğini yürüttüğü Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (EUROCHAMBRES) tarafından 12-14 Ekim 2021 tarihleri arasında Avrupa’daki bütün yerel/bölgesel odaların davetli olduğu “Reviving Europe” adlı etkinliğin düzenleneceği bildirilmektedir. Etkinliğin amacının; ekonomik toparlanmayı hızlandırmak, işletmelerin istediği Avrupa hakkında somut fikirler sağlamak ve katılımcılara Avrupa’nın zorlukları ve önceliklerini tartışma fırsatı sunmak olduğu ifade edilmektedir.

Birlik Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu 14 Ekim 2021’de 11.00 -12.15 (TSİ) saatleri arasında “Komşuluk ve Genişleme” politikası kapsamında “Batı Balkanlar, Türkiye ve Doğu Ortaklığı ülkelerinde toparlanma için kilit faktörler” oturumuna katılım sağlayacaktır. Etkinliğin ve 3 gün boyunca yapılacak bütün oturumların dili İngilizce olup çeviri imkânı bulunmamaktadır.

Etkinliğe aşağıdaki bağlantı adresinden kayıt yapılabilmektedir.

Bilgilerinize sunulur.

Kayıt adresi: https://chambers4eu.eu