Dijital Çalışma Ortamı Nasıl Yaratılır? Video Konferans Semineri

SAYIN ÜYEMİZ,

Dünya sisteminin hızla değişen düzeninde, Endüstri 4.0 ile hayatımıza giren sanayinin dijital dönüşümü, çalışma hayatımızın gündemine oturmuş vaziyettedir. Artık işyerinin sadece mesai saatleri içinde çalışanlar tarafından kullanılan fiziksel alanlar olmadığı bir çağda bulunmaktayız.

Dijital çalışma alanı; teknoloji, çalışanları ve iş süreçlerini birleştirerek, işletmelerin operasyonel verimliliğini arttıran, kurumsal hedeflere ulaşılmasını kolaylaştıran bir sistemdir. Bu yepyeni konsept , çalışanların iş hayatında kullandıkları tüm teknolojileri kapsamaktadır . Kurumsal e-postalar, anlık mesajlaşma programları, kurumsal sosyal medya, İK uygulamaları, sanal toplantı araçları vb. teknolojileri içermektedir. Tüm bu teknolojiler ,birlikte gruplandırarak, dijital çalışma ortamı ile iletişim yöntemlerini daha verimli bir hale getirmektedir. Dijital çalışma sistemleri ile aklımıza takılan ;

• Büyük veri, Yapay Zeka, Endüstri 4.0 ve makine öğrenmesi gibi kavramların havada uçuştuğu bir ortamda işyerlerimiz bu dijital dönüşüme ne kadar hazır?
  • Dijital bir çalışma ortamı gerçekten gerekli mi?
  • Dijital iş yeri aslında ne demek?
  • Bu dönüşümü nasıl yapabiliriz?
  • Zaman ve mekandan bağımsız çalışma düzeni ?
  • Bilgi ve süreçlere daha kolay ve daha güvenli erişim ?
  • Bilgiyi hızlı ve kolay bir şekilde paylaşma ?
  • Birden çok iş akışını daha kolay takip etme ?
  • Çalışan katılımını ve memnuniyetini kolaylaştırma ?
  • Tüm yazılım sistemleri tek bir platformda toplama ?

Tüm bu soruların cevaplarını bulacağımız , konusunda uzman Başak Tecer’in katılımı ile 17 Temmuz Cuma günü saat 11:00 de Gaziantep Sanayi Odası ve Gaziantep Genç İş Adamları derneği tarafından organize edilecek olan ‘’Dijital Çalışma Ortamı Nasıl Yaratılır?’ ’konulu video konferans toplantısına katılımınızı rica ederiz.

Kayıt Linki: Tıklayınız

Saygılarımızla.