Bursa Textile Show Fuarı Hk.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’ndan alınan bir yazıda, T.C. Ticaret Bakanlığı 2010/8 sayılı "Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi Hakkında Tebliğ" kapsamında, "Bursa Giysilik Kumaş Firmalarının Uluslararası Rekabet Gücünün Geliştirilmesi" UR-GE projesinin yürütülmekte olduğu belirtilmektedir.

Alınan yazıda devamla, Bursa’nın tekstil sektöründeki ticaret hacmi ve ihracatını ve dolayısıyla istihdamını artıracak proje kapsamında 15-16-17 Mart 2022 tarihlerinde Uludağ Tekstil İhracatçı Birlikleri katkıları ile Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Fuar Alanı'nda Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmalar ile yurtdışından gelen alıcıların bir araya geleceği ve ikili iş birliği görüşmelerinin sağlanacağı 9. Alım Heyeti Faaliyetleri olan "Bursa Textile Show" fuarının gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Ayrıntılı Bilgi Alınacak Kişi;

Nida Karabattı / UR-GE Proje Uzmanı