B20 Suudi Arabistan ve TOBB Küresel Diyalog Toplantısı Hk.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden (TOBB) odamıza ulaşan bir yazıda, G20'nin dünya ekonomisinin yaklaşık %80'ini, ticaretinin %75'ini ve nüfusunun %70'ini temsil ettiği,  2015 yılında Türkiye G20 dönem başkanlığını yürüttüğü ve 2020 yılında G20 dönem başkanlığının Suudi Arabistan tarafından yürütülmekte olduğu ifade edilmektedir.

G20 bünyesinde oluşturulan ve üye ülke iş örgütlerinin bir araya getiren en önemli gruplardan birinin de B20 olup,  ülkemizin G20 dönem başkanlığında, B20 Başkanlığının da TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından yürütüldüğü bildirilmektedir.

Bu vesileyle TOBB ve B20 Suudi Arabistan ortaklığında, "B20 Küresel Diyalog Toplantısı" adıyla, 5 Ekim 2020 tarihinde bir toplantı gerçekleştirilecek olup, toplantıda B20 Suudi Arabistan tarafından yürütülen "Görev Gücü" çalışmalarının sonuçlarının paylaşılması öngörülmektedir.

Söz konusu etkinliğin taslak programı ekte yer almakta olup, katılmak isteyen üyelerimizin aşağıda yer alan adresten kayıt yaptırması gerekmektedir.

Bilgilerinize sunulur.

Bağlantı adresi:  https://tobb-org.zoom.us/webinar/register/WN_mbpwQ8h7SR-w5rREZQsFhg

Ek:  Taslak Program (1 Sayfa)