loading

Sosyal medya hesaplarınızla hızlı giriş yapabilirsiniz.

ASKERİ FABRİKALAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ (AFGM)’YE ONAYLI TEDARİKÇİ OLMA

Sayın Üyemiz,

Odamızca başlattığımız "Gaziantep Sanayisinin Teknolojik Dönüşümü" projemiz kapsamında, üyelerimizin Savunma Sanayimize üretim yaparak tedarikçi olmaları için, Odamızın firmalarımızı Askeri Fabrikalar Genel Müdürlüğü (AFGM)'ye Onaylı Tedarikçi olmaları yönünde çalışmalarımız devam etmektedir.

Askeri Fabrikalar Genel Müdürlüğü (AFGM)'ye bağlı 26 fabrika ve 3 tersane mevcuttur. Söz konusu fabrikalar için gerekli mal alımları onaylı tedarikçi havuzunda bulunan firmalardan yapılacaktır. Onaylı tedarikçi adı altında başvurularını tamamlamış Askeri Fabrikalar Genel Müdürlüğü tarafından denetlenmiş ve bu sertifikayı almaya hak kazanmış firmalardan direkt olarak hizmet ve ürün alımı yapılacaktır.

Bu kapsamda; üyelerimizin AFGM'ye onaylı tedarikçi olabilmeleri için ekteki AFGM onaylı tedarikçi başvuru süreçleri ile ilgili kılavuzu inceleyerek firmalarımızın başvurularını yapmaları gerekmektedir.

 Başvuru ile ilgili; https://www.msb.gov.tr/Afgm/icerik/onayli-tedarikciler linkinden faydalanabilirsiniz. Ayrıca; başvuru dosyası hazırlanması ve başvuru sürecinde odamızdan destek alabilirsiniz.

 Bilgilerinize sunulur.

Detaylı Bilgi ve Destek için :

Veysel ÇELEBİ (Teknik Danışmanlık ve KOBİ Geliştirme Müdürü)

Tel : 0342-221 09 00 (Dahili - 238)

Ekli Dosyalar