ARNAVUTLUK ÖZEL SEKTÖR HEYETİ PROGRAMI 1-3 ARALIK 2019

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) alınan yazıda, TOBB, Tiran Büyükelçiliğimiz, Arnavutluk Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (UCCIAL) ve Arnavutluk-Türk Ticaret ve Sanayi Odası (ATTSO) işbirliğinde, 2 Aralık 2019 tarihinde Arnavutluk’un başkenti Tiran’da, “Arnavutluk-Türkiye Ekonomi ve Yatırım Konferansı”nın düzenleneceği belirtilmektedir.

Foruma Türk ve Arnavut özel sektör temsilcilerinin yanı sıra, üst düzey hükümet temsilcilerinin ve akademisyenlerin katılımları beklenmektedir. Bu çerçevede, TOBB tarafından, söz konusu Foruma katılmak üzere 1-3 Aralık 2019 tarihlerinde, TOBB Başkanı M. Rıfat HİSARCIKLIOĞLU başkanlığında, Arnavutluk-Tiran’a yönelik bir Özel Sektör Heyeti Ziyaret Programı düzenlenecektir.

Forum kapsamında gündeme alınacak öncelikli sektörler enerji, altyapı, tarım ve turizm olarak tespit edilmiş olup, ikili iş görüşmelerinde Türk ve Arnavut özel sektör katılımcıları görüşmeler gerçekleştirme fırsatı bulabileceklerdir.

Ziyarete katılmak isteyen firma temsilcilerinin konaklama, uçak, transferler, yemek vb. organizasyon giderlerini karşılamak üzere, TOBB tarafından görevlendirilen GOLDENBAY TURİZM YATIRIMLARI A.Ş.’nin Türkiye İş Bankası Şişli Ticari Şubesi, TR10 0006 4000 0011 3980 0311 76 IBAN numaralı Türk Lirası hesabına 9.500,-Türk Lirası ön avans bedeli ödemeleri gerekmektedir. Katılım bedelinin kesinleşmesini takiben, bakiye bakiye tutar ziyaret öncesinde katılımcılardan talep edilecektir.

Ziyarete ilişkin program ve katılım formu arnavutluk.tobb.org.tr adresinde yer almaktadır. Katılmak isteyen üyelerimizin adreste yer alan başvuru formunu doldurduktan sonra yüksek çözünürlüklü “jpeg” formatında bir fotoğraf ve pasaportun renkli kısmı ile ödeme yaptıklarına dair dekontu arnavutluk@tobb.org.tr adresine iletmeleri beklenmektedir.

Bilgilerinize sunarız.