Ankara Sanayi Odası Online Uluslararası İkili İş Görüşmeleri Etkinliği

Gaziantep Sanayi Odası, SOUTH-INNOGATE (Güney İnovasyon Kapısı) Konsorsiyumuna üyesi olduğu Avrupa İşletmeler Ağı kapsamında Ankara Sanayi Odası tarafından 1-5 Kasım 2021 tarihleri arasında sanal ortamda "Turning Contacts Into Contracts" (Temasları Sözleşmelere Dönüştürmek) başlıklı uluslararası ikili iş (B2B) görüşmeleri etkinliği düzenlenecektir.

60 civarında eş organizatörü olan söz konusu etkinliğin amacı firmaların, üniversitelerin, araştırma merkezlerinin, startup'ların, kamu kurum ve kuruluşların vs. uluslararası iş birlikleri ve stratejik ortaklıklar kurmalarını sağlamaktır.

Etkinliğin kapsadığı alanlar şunlardır:
- Bilgi ve İletişimTeknolojileri & Yazılım& Dijital Hizmetler
- Tıp & Sağlık Hizmeti & İlaç
- Gıda & İçecek
- Mobilya
- Döküm& İşleme

Ücretsiz olan etkinliğe https://turning-contacts-into-contracts.b2match.io/ adresinden kayıt yaptırılabilmektedir.

Bilgilerinize sunulur.

AVRUPA İŞLETMELER AĞI PROJESİ:
Avrupa İşletmeler Ağı 54 ülkede 600’den fazla ofis ve irtibat noktasında 4 bin 500’den fazla uzmanla ve 2 milyondan fazla KOBİ’yle iş birliği sayesinde Avrupa ve dünyadaki en büyük iş destek ağıdır. Ağ Konsorsiyum yapılanmalarından oluşmaktadır ve ülkemizde 11 Konsorsiyum KOBİ’lere çeşitli destekler sağlamaktadır.