ALIMENTEC 2022 Fuarı - Bogota/KOLOMBİYA Hk.

İstanbul İhracatçı Birliklerinden (İİB) odamıza ulaşan bir yazıda, Bogota/KOLOMBİYA'da 7-10 Haziran 2022 tarihleri arasında düzenlenecek olan ALIMENTEC 2022, powered by Anuga "Uluslararası Gıda ve içecek Fuarı’nın Türkiye Milli Katılım Organizasyonunun İİB tarafından gerçekleştirilmesinin planlandığı ifade edilmektedir.

Yazıda devamla, 23.400 m2 'lik alanda, 7 fuar salonunda gerçekleştirilen ve iki yılda bir düzenlendiği belirtilen fuarın, 2018 yılında % 59'u yerel ve % 41 'i uluslararası olmak kaydıyla 30 ülkeden 450 katılımcıya ve 56 ülkeden 28.500 profesyonel ziyaretçiye ev sahipliği yaptığı belirtilmektedir. Uluslararası ziyaretçilerin geldiği ilk 5 ülkenin Ekvador, ABD, Venezuela, Meksika ve Şili olduğu ifade edilmektedir. Bu yıl 6. kez düzenlenecek olan ALIMENTEC 2022 Fuarı'na İHBİR Milli Katılım Organizasyonu ile iştirak eden firmalara, İİB tarafından aşağıdaki hizmetlerin verildiği bildirilmektedir:
  • Stand alanının kiralanması, stand inşaatı, dekorasyonu ve temizliği,
  • Katılımcı ürünlerinin nakliyesi, gümrüklemesi ve standlara teslimi,
  • Fuar resmi kataloğunda fuar resmi internet sitesinde ve fuarda ziyaretçilere dağıtılmak üzere İstanbul' da hazırlanan katılımcı kataloğunda yer alma,
  • Fuara giriş kartı temini,
  • Fuar süresince ofis ve iletişim araçları (internet-telefon-faks) ile ikram hizmetlerinden faydalanma.
Bu bağlamda, fuara başvuruda bulunmak isteyen firmaların, ekte yer alan Ön Başvuru Formu'nu, firma kaşesi ve yetkili imzasıyla beraber doldurarak, 10.09.2021 Cuma mesai bitimine kadar İİB Genel Sekreterliğinin 0 212 454 05 01-02 numaralı faksına veya hububat@iib.org.tr adresine e-posta olarak göndermelerinin gerektiği bildirilmektedir.

Bilgilerinize sunulur.

Ayrıntılı Bilgi için:
Hububat Koordinasyon Şubesi
Ecem Sultan YAZICI
Tel: 0212 454 05 00 - 1650
Faks: 0212 454 05 01 - 02
E-posta: eyazici@iib.org.tr - hububat@iib.org.tr

EK:
 Ön Başvuru Formu (1 Sayfa)