GSO YAZILIM VE BİLİŞİM KÜMESİ HİSER PROJESİ EĞİTİM ANKETİ

Değerli HİSER Katılımcımız,

2015/8 sayılı Döviz Kazandırıcı Hizmet Ticaretinin Desteklenmesi Hakkında Karar kapsamında Odamız ve Gaziantep Teknopark işbirliğinde yürütülen “Gaziantep Yazılım ve Bilişim Kümesi” isimli HİSER projemiz kapsamında katılımcı firmalarımıza yönelik ihtiyaç analizi çalışması tamamlanmış ve ihtiyaç analizi raporu doğrultusunda projemizde yer alan firmalarımıza verilecek eğitim konuları belirlenmiştir.

Bu sebeple, danışmanlık firması tarafından gerçekleştirilen İhtiyaç Analizi faaliyetinde yer alan 36 Aylık Yol Haritasında belirtilen eğitimlerden aşağıda uygun olduğunu düşündüğünüz üç tanesini seçmeniz ve eğitime katılım gösterecek kişi bilgilerini en geç 30 Ağustos 2021 Pazartesi gününe kadar iletmeniz gerekmektedir.

Düzenlenecek eğitim faaliyetine katılım Ticaret Bakanlığı tarafından zorunlu tutulmaktadır. Bu kapsamda eğitime, firma yetkilisi veya SGK kaydı bulunan bir firma çalışanının katılması zorunludur.

Bilgilerinize sunulur.

Resme tıklayarak doğrulama kodunu değiştirebilirsiniz.