Ekim

SAP Genç Profesyoneller Programı Mezuniyet Töreni

Değerli Konuğumuz,

SAP Türkiye ve SAP Eğitim & Gelişim Enstitüsü olarak sizi, Gaziantep’te hayata geçirdiğimiz Genç Profesyoneller Programı’nın mezuniyet törenine katılmaya ve mezunlarımızla tanışmaya davet ediyoruz.

SAP Genç Profesyoneller Programı üniversiteden yeni mezun gençlere yönelik gelişim planına dayalı kapsamlı ve ücretsiz bir eğitim sunuyor. SAP’nin en son inovasyonlarına odaklanan teknik ve fonksiyonel eğitimlerin yanı sıra program; iletişim, sunum, tasarım odaklı düşünme gibi kişisel becerilerin gelişimini de destekliyor. Program kapsamında bugüne kadar dünya genelinde 22 ülkede 2.380’in üzerinde genç eğitim aldı ve bu gençlerin %99’u SAP ekosisteminde istihdam edildi.

Türkiye’de ise programın başlamasının üzerinden sadece bir yıl gibi kısa bir süre geçmiş olmasına karşın İstanbul ve Ankara’da gerçekleşen eğitimlerde 50 genç, “SAP Danışmanı” unvanıyla mezun oldu ve SAP müşterilerinde veya iş ortaklarında istihdam edildi.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi ve Gaziantep Sanayi Odası’nın iş birliği ile düzenlenen ve 1,5 ay süren yoğun eğitimleri başarıyla tamamlayan katılımcılar, SAP S/4HANA Cloud Uygulama ve SAP Projesi Etkinleştirilmesi alanlarında global sertifikalarını alarak kariyerlerine ilk adımı atacaklar.

Değerli zamanınızı ayırarak, 25 Ekim Cuma günü düzenleyeceğimiz etkinliğe katılımınızdan ve kariyer yolculuklarına başlamak için iş fırsatları bekleyen mezunlarımızla tanışmanızdan büyük mutluluk duyacağız.

LCV email: sapevent@delano.com.tr

Adres: Gaziantep Sanayi Odası, 2.Organiza Sanayi Bölgesi, 83213 Nolu Cadde, No:6 Şehitkamil / Gaziantep

Saygılarımızla,