Ekim

BUILDEAST 3. Yapı, İnşaat, Dekorasyon Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı

Gaziantep Sanayi Odası, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi ve AKORT Fuarcılık işbirliği ile gerçekleştirilecek fuarlar; yapı malzemeleri sektörü temsilcilerinin ürün, hizmet ve teknolojilerinin sergilenmesinin yanı sıra; üretici ve satıcı firmalarla, sektör profesyonellerini ve yatırımcılarını bir araya getirerek, Ortadoğu’nun yeniden yapılaşmasında köprü görevi üstlenecek.

BUILDEAST VE GAZİANTEP GAYRİMENKUL Fuarları üretici firmalara, meslek odalarına, üniversitelerin mimarlık, mühendislik bölümlerine, sivil toplum örgütlerine, kamu kuruluşlarına ve sektör yayınlarına da ev sahipliği yaparak fuar boyunca düzenlenecek etkinlik programları ile yapı dünyasına ışık tutmaya devam edecek.

Fuarlar kapsamında düzenlenecek sektörel etkinlikler yeni iş ve işbirliği fırsatları sağlarken, profesyonellere bilgi akışı sağlayacak, yeni iş fırsatları yaratılmasına katkıda bulunacak.

Ortadoğu Bölgesi’nin yeni ve güçlü buluşma noktası olacak Gaziantep’te gerçekleştirdiğimiz fuarlara ilave yeni fuar projeleri ile bölgenin ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sağlamaya devam edeceğiz.

Detaylı bilgi için aşağıda yer alan iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz.

Akort Fuarcılık

• +90 342 220 32 12
  • +90 342 220 15 11
  • akort@akort.com