SAHA MBA Gaziantep 2021 Hk.

Odamızca başlattığımız Gaziantep sanayisinin teknolojik , dijital ve kurumsal dönüşümü projesi kapsamında, Gaziantep sanayisine katkı  sağlamak amacıyla, Odamız ve SAHA İstanbul iş birliğiyle, Gaziantep sanayicilerine yönelik SAHA MBA programının 3. modülü  başlatılmıştır.

MBA Programı; TÜBİTAK TÜSSİDE’nin yönetim bilimleri alanındaki araştırmaları ve deneyimleri ile sanayicinin ihtiyaçları dikkate alınarak hazırlanmış ve ilk olarak 2019 yılında İstanbul ve Ankara’da uygulanmıştır. Odamızın girişimleri sonucunda, 2020 yılında İstanbul ve Ankara’nın yanı sıra Gaziantep’te de başlayan program 2021 yılı için yeni dönem kayıtlarına başlamıştır.

Türkiye’nin en prestijli, sektör odaklı Executive MBA Programı’nda bu yıl 40 eğitim başlığı altında 252 saatlik seçkin bir programla eğitim verilecektir. Zengin müfredata ek olarak; İş Yönetimi Simülasyonu, Vaka Çalışması ve Mentörlük programı ile, yöneticilerin ihtiyaçlarına göre tasarlanan programın kontenjanı sınırlı olacaktır. Özgeçmişler puanlanarak kayıtlar oluşturulacaktır.

İletişim için Üye Deneyimi ve Memnuniyeti Müdürü Kübra Kayın (221 09 00 – dahili 342) irtibata geçebilirsiniz.

Detaylı bilgi ve kayıt için aşağıdaki siteyi ziyaret edebilirsiniz.

MBA Programı Tanıtım Broşürü ekte yer almaktadır.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,