MAKİNA KİMYA ENDÜSTRİSİ (MKE) TEDARİKÇİ GÜNLERİ, 16-17 NİSAN 2020

Odamızca başlattığımız "Gaziantep Sanayisinin Teknolojik Dönüşümü" projemiz kapsamında, İlimizin Savunma Sanayisi sektörüne üretim yapma kapasitesini artırmak ve sanayimizin katma değerli üretim yapmasını sağlamak amacıyla, Odamız ve Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKE) iş birliğiyle Gaziantep’te 16-17 Nisan 2020 tarihinde "MKE Tedarikçi Günleri" etkinliği organize edilmiştir.

Gerçekleşecek olan 2 günlük etkinliğimizde, MKE ile Üyelerimizi bir araya getirerek iş birliği yapmaları, Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu’na üyelerimizin malzeme tedariği sağlayabilmeleri için MKE bünyesinde bulunan 10 Fabrika ve 2 Daire Başkanlığı'nın yetkilileriyle ikili görüşmeler de sağlanacaktır.

"MKE Tedarikçi Günleri" etkinlik programımızın tamamına katılmanın yanı sıra, MKE Fabrikaları ile İkili görüşmeler yapmanız, MKE'ye tedarikçi olmanız için oldukça önemlidir.

Bu bağlamda, ekte MKE Firmalarının detaylı bilgileri  mevcut olup, bu firmaları inceleyerek ikili görüşme yapmak istediğiniz fabrikaları,"İkili Görüşme Başvuru Formu"nu doldurmak suretiyle 9 Mart 2020 tarihine kadar Odamıza faks( 230 1682) veya mail (baris@gso.org.tr) yoluyla göndermeniz gerekmektedir.

Gaziantep Sanayi Odası öncülüğünde, MKE ile birebir iş görüşmesi yapabilme fırsatını bulacağınız "MKE Tedarikçi Günleri" etkinliği programının tamamına katılım sağlayarak etkinlikten azami faydalanılması önemle rica olunur.

Etkinlik Detay Bilgileri :

Yer: GSOMEM / Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezi

Adres : 2. Organize Sanayi Bölgesi, 83213 No'lu Cadde, No: 6 Şehitkamil / Gaziantep

Toplantı Tarihi: 16-17 Nisan 2020

Etkinlik Saati : 9.30 - 17.00

İletişim Bilgileri: 221 09 00 dahili(342 veya 344)