TÜRK VE SURİYELİ İŞVERENLERE YÖNELİK İSG MEVZUATI SEMİNERİ DÜZENLENDİ [17.05.2018]

Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezi ve Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) işbirliği ile başlatılan proje çerçevesinde Türk ve Suriyeli İşadamlarına yönelik, “İşverenler için İSG Mevzuatı Seminerleri” gerçekleştirildi.
Günümüz iş dünyasında çok daha önemli hale gelen İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda özellikle işverenleri bilinçlendirmek amacıyla gerçekleştirilen, GSO-MEM-İLO işbirliği projelerinin ilk adımlarından olan ve özellikle işverenler seviyesinde bilgilendirmelerin yapıldığı seminerler başladı.
İki gün süren bilgilendirme seminerinin birinci günü Türk işverenlere yönelik düzenlenirken, ikinci gün sadece Suriyeli işverenlere yönelik program gerçekleştirildi.

GSO-ILO İŞBİRLİĞİNDE MESLEK EDİNDİRME EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR [16.05.2018]

Gaziantep Sanayi Odası, 2017 yılında Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) ile gerçekleştirdiği ve 150 kişinin eğitim alarak istihdama kazandırdığı Meslek Edindirme ve Geliştirme Projesi kapsamında yeni bir projeye daha imza atıyor.
Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Merkezinde yapılacak (GSO-MEM) eğitimlerle, Gaziantep ekonomisinin ihtiyaç duyduğu alanlarda meslek edindirme ve meslek geliştirme eğitimleri düzenlenerek yaklaşık 800 kursiyere daha eğitim ve iş imkanı sağlanacak.

GSO MECLİS BAŞKANI KONUKOĞLU VE YÖNETİM KURULU BAŞKANI ÜNVERDİ, SANAYİ ODALARI KONSEY ÜYELİĞİNE SEÇİLDİ [15.05.2018]

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 74. Genel Kurulu’nda, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Sanayi Odaları Konsey üyeliğine seçildi.

GSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI ADNAN ÜNVERDİ, TÜM ANNELERİN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI [12.05.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, yayımladığı ‘Anneler Günü’ kutlama mesajında, “Sevginin, şefkatin, merhametin ve fedakarlığın sembolü olan tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

GSO Başkanı Adnan Ünverdi, Anneler Günü dolayısıyla tüm annelerin bu anlamlı gününü kutladığını belirtti.
Başkan Ünverdi, kutlama mesajında, “Hakkını hiçbir şekilde ödeyemeyeceğimiz, sınırsız sevgi ve fedakarlıklarıyla hayatımızı kuşatan annelerimize saygı ve şükranlarımı sunuyorum. İnsanın varoluşundan buyana anne; sevgisiyle sarıp sarmalayan ve sağlıklı nesillerin yetişmesinde en önemli rolü üstlenen, en kutsal varlık olmuştur” ifadelerini kullandı.

GSO KURUCU MECLİS BAŞKANI MERHUM NACİ TOPÇUOĞLU MEZARI BAŞINDA DUALARLA ANILDI [11.05.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) kurucu Meclis Başkanı merhum Naci Topçuoğlu, vefatının 10. yılında mezarı başında dualarla anıldı.
GSO’nun, 1989-1998 yılları arasında GSO Meclis Başkanlığı görevini yürüten sanayici merhum Naci Topçuoğlu’nun Asri Mezarlıktaki anma törenine, GSO Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Kaşmir Halı Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Topçuoğlu, Topçuoğlu Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ali Topçuoğlu, Merhum Naci Topçuoğlu’nun çocukları, Naci ve Fulden Topçuoğlu ile Gülden Saka ve çok sayıda iş adamı ve sanayici katıldı.

GSO-MEM’DE, AR-GE VE TASARIM MERKEZİ KURULMASININ ÖNEMİ KONUŞULDU [10.05.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından, GSO Mesleki Eğitim Merkezi’nde (GSO-MEM), firmaların rekabet güçlerinin arttırılmasına yönelik, AR-GE ve Tasarım Merkezi kurmaları, Devlet teşvik ve desteklerinden faydalanmaları, yapılacak işlemler ve başvuru süreçlerinin anlatıldığı bilgilendirme toplantısı yapıldı.

GSO KURUCU MECLİS BAŞKANI NACİ TOPÇUOĞLU 10. ÖLÜM YILDÖNÜMÜNDE ANILIYOR [10.05.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, GSO’nun Kurucu Meclis Başkanı, sanayici işadamı merhum Naci Topçuoğlu’nu vefatının 10. yıldönümünde saygı ve rahmetle andıklarını belirtti.

Gaziantep Sanayi Odası’nın ilk Meclis Başkanı Naci Topçuoğlu vefatının 10. yıldönümünde saygı ve rahmetle anılıyor.

GSO’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ [09.05.2018]

Gaziantep İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Vergi Dairesi Başkanı Halil Tekin ve Gaziantep Defterdarı Metin Tamkoç, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi’ye yeni görevinde başarılar dileyen İl Emniyet Müdürü Karaduman, kentin huzur ve güvenliği için emniyet teşkilatıyla birlikte gece gündüz demeden çalıştıklarını söyledi.

GSO-MEM ATÖLYELERİNİ TEKNİK LİSELERİN UYGULAMA EĞİTİMLERİNE AÇTI [09.05.2018]

Sanayicilerin kalifiye eleman ihtiyacına cevap verebilmek ve bölge sanayisinin teknik alt yapısına destek vermek amacıyla kurulan, Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezi (GSO-MEM), atölyelerini teknik liselerin uygulama eğitimlerine açtı.
GSO-MEM, meslek atölyeleri ve eğitim salonları ile kentin ekonomisine yön veren sektörlere yönelik, makine ve donanımı tamamlanan atölyelerini uygulama eğitimlerine açmaya devam ediyor.

GSO’NUN E-TİCARET ATAĞI PROJESİ EĞİTİMLERİ YOĞUN İLGİ İLE DEVAM EDİYOR [09.05.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından, oda üyelerinin ve ürünlerinin tanıtımının yapılması, ihracatın artırılması ve E-ticaret kapasitelerinin geliştirilmesi amacıyla başlatılan, ‘GSO E-Ticaret Projesi’ kapsamında düzenlenen eğitimler firmaların yoğun ilgisi ile devam ediyor.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... Son kayıt