ADİL KONUKOĞLU:‘’FİLİSTİN’DEKİ İNSANLIK DIŞI SALDIRILARI EN AĞIR ŞEKİLDE KINIYORUZ. BU SALDIRILARA BİR AN ÖNCE SON VERİLMELİDİR’’ [22.07.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Filistin’deki insanlık dışı saldırıları en ağır şekilde kınayarak, ‘’Filistin’deki kardeşlerimizin yanındayız. İsrail ürünlerine yapılan protestoları haklı buluyoruz’’ dedi.

KONUKOĞLU, TÜRKİYE’NİN TANITIM FİLMİ ÇEKİMLERİNE KATILDI [21.07.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın tanıtım filmi çekimlerine katıldı.

2014 yılında Türkiye’nin dünya çapında tanıtımını üstlenen, ünlü grafik tasarımcısı Emrah Yücel’in sahibi olduğu I Mean It reklam şirketi ekibi, sosyal medyada İngilizce yayımlanacak tanıtım filmi çekimleri kapsamında Gaziantep’e geldi.

İL MÜFTÜSÜ AHMET ÇELİK, SANAYİCİLERİN RAMAZANINI KUTLADI [16.07.2014]

Gaziantep İl Müftülüğüne atanan Ahmet Çelik, Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti.

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu ile bir araya gelen Müftü Çelik, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

İSVİÇRE BAŞKONSOLOSLUĞU’NDAN GSO’YA ZİYARET [16.07.2014]

İsviçre İstanbul Başkonsolosluğu Ticari Ofis Başkanı Mehmet Yıldırımlı, Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti.

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu ile görüşen Mehmet Yıldırımlı, çalışmaları ve önümüzdeki dönemde Gaziantep’te yapmayı düşündükleri bir toplantı hakkında bilgi verdi.

CUMHURBAŞKANI GÜL’E İFTARDA GAZİANTEP JESTİ [16.07.2014]

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) düzenlediği iftar yemeğine katılan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e, Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Gaziantep Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve GTO Başkanı Eyüp Bartık tarafından Gaziantep’in meşhur tatlılarından şöbiyet ikram edildi.

KONUKOĞLU, CNBC-e KANALINDA SANAYİ ÜRETİMİNİ DEĞERLENDİRDİ [08.07.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, mayıs ayında sanayi üretim endeksinde artışın mevsimsel faktörlerin de etkisiyle yavaşlamasını doğal karşıladığını belirterek, ‘’Bu durum kesinlikle geçici. Yılsonunu yüzde 4,5’un üzerinde bir büyüme rakamıyla kapatacağımıza inanıyorum’’ dedi.

ANKARA'DA ''IRAK GÜNCEL DURUM DEĞERLENDİRME'' TOPLANTISI YAPILDI [07.07.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Ankara’da Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi başkanlığında gerçekleştirilen ‘’Irak Güncel Durum Değerlendirme’’ toplantısına katıldı.
Ekonomi Bakanlığı’nda yapılan toplantıda, Irak’ta yaşanan son gelişmelerin Türkiye ekonomisi ve ihracatına yönelik etkileri görüşüldü.

Bu haber 2040 defa görüntülendi. >>Habere git
GAZİANTEP’İN İLK YARIYIL İHRACATI [01.07.2014]

Gaziantep’ten yılın ilk altı ayında yüzde 4,8 oranında artışla 3 milyar 294 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirildi.
İhracat rakamlarını değerlendiren Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep’ten bu yıl Haziran ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 0,8 oranında artışla toplam 514 milyon 789 bin dolar değerinde ihracat yapıldığını bildirdi.

GSO’DA AR-GE VE İNOVASYON KONULU TOPLANTI YAPILDI [26.06.2014]

Gaziantep Sanayi Odası’nda (GSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Ünverdi, Ar-Ge ve inovasyonun, Türkiye’nin ileri teknolojiye ulaşması ve gelişmiş ülkeler düzeyine erişmesi için, “olmazsa olmaz” konulardan birisi olduğunu söyledi.

TÜBİTAK tarafından GSO’da, “Ar-Ge ve İnovasyon Destekleri” konulu toplantı düzenledi. Toplantıya, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji ve Tabii Kaynaklar Komisyonu Başkanı Halil Mazıcıoğlu Gaziantep Vali Yardımcısı Adil Nas, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Yücel Altunbaşak, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, TÜBİTAK Teknoloji ve Yenilik Destek Programları (TEYDEB) Başkanı Fatih Yülek ve sanayiciler katıldı.

GSO HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI [25.06.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep’ten Suriye ve Irak’a ihracattaki artışın devam ettiğini, ancak bundan sonrası için önlem alınması gerektiğini söyledi.

GSO Haziran ayı meclis toplantısı, Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu başkanlığında yapıldı. Toplantıya GSO Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu da katıldı.

İlk kayıt ... 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75  ... Son kayıt