ESAS SOSYAL KURUCULAR KURULU BAŞKANI EMİNE SABANCI KAMIŞLI’DAN GSO’YA ZİYARET [18.09.2018]

Esas Sosyal Kurucular Kurulu Başkanı Emine Sabancı Kamışlı, Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret ederek Esas Sosyal Sorumluk tarafından yürütülen, “İlk Fırsat Programı” hakkında GSO Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi ve Yönetim Kurulu Üyelerine bilgi verdi.

GSO-MEM’DE OHSAS 18001 İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ EĞİTİMİ YAPILDI [18.09.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) işbirliği ile başlatılan 2018 yılı eğitim seferberliği kapsamında GSO Mesleki Eğitim Merkezi’nde (GSO-MEM) OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Eğitimi verildi. 30 firmanın temsilcisi ve elemanlarının katılımıyla yapılan program firmalardan yoğun ilgi gördü.

GSO’NUN GİRİŞİMLERİ SONUÇ VERMEYE DEVAM EDİYOR [15.09.2018]

Gaziantep Sanayi Odası’nın (GSO) iş dünyasının yaşadığı sorunların çözümüne yönelik girişimleri sonuç vermeye devam ediyor. Sanayici ve işadamlarının sesi olan GSO’nun, şirketleri zor duruma düşüren “Teknik İflas” konusunda ekonomi yönetimine sunduğu raporlar neticesinde yeni bir tebliğ yayımlandı.

GSO Danışma Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu ve GSO Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu’nun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile gerçekleştirmiş oldukları görüşmeler sonucu daha önceden dövizle borçlanan şirketlerin 2023 yılsonuna kadar kurdaki artıştan kaynaklı teknik iflas yaşamalarının önüne geçilmesi sağlandı.

HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI TARAFINDAN, TÜRK PARASININ KIYMETİNİ KORUMA (İHRACAT BEDELLERİ) HAKKINDA TEBLİĞ YAYIMLADI [15.09.2018]

Hazine Ve Maliye Bakanlığı, Mali Sektörle İlişkiler ve Kambiyo Genel Müdürlüğü tarafından, Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Karara İlişkin Tebliğ yayımladı. Yayımlanan tebliğde ihracat bedelleri ile ilgili düzenlemeler ve merak edilen konular, örnek verilerek ve soru-cevap yöntemi eşliğinde bir sunumla duyuruldu.

GSO-MEM’DE “DIŞ TİCARET VE İSTİHBARAT UYGULAMA EĞİTİMİ” GERÇEKLEŞTİRİLDİ [14.09.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) işbirliği ile başlatılan 2018 yılı eğitim seferberliği kapsamında “Dış Ticaret ve İstihbarat Uygulama Eğitimi” belirlenen firmaların katılımlarıyla Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezi’nde (GSO-MEM) yapıldı.

20 firmanın temsilcileri ve dış ticaret elemanlarının katılımıyla gerçekleştirilen program kapsamında, dış ticaret ve istihbarat uygulamaları konusunda duayen bir isim olan Yaman Koç tarafından katılımcılara eğitim verildi.

CHP HEYETİNDEN GAZİANTEP SANAYİ ODASI’NA ZİYARET [12.09.2018]

CHP Parti Meclisi Üyesi ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke, Parti Meclisi Üyesi ve Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi, Gaziantep Milletvekilleri Bayram Yılmazkaya, İrfan Kaplan, İl Başkanı Hayri Sucu, Şahinbey İlçe Başkanı Uğur Özpolat, Şehitkamil İlçe Başkanı Umut Yılmaz ve partililerden oluşan heyet Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti.

Ülkemizde ve Gaziantep’te yaşanan gelişmelerin değerlendirildiği ziyarette, ekonomi gündemine dair karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

GSO-MEM’DE, “PROBLEM ÇÖZME TEKNİKLERİ VE YALIN ÜRETİM TEKNİKLERİ EĞİTİMİ” GERÇEKLEŞTİRİLDİ [11.09.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) işbirliği ile başlatılan 2018 yılı eğitim çalışmaları ikinci etabında firmalara yönelik eğitimler yoğun katılımla devam ediyor.
“Gaziantep Sanayi İçin Bir Adım: Eğitim Seferberliği” kapsamında Yalın Danışmanlık Müdürü Murat Bedük’ün konuşmacı olarak katıldığı eğitim seminerleri, Türk ve Suriyeli işadamları ile firma temsilcilerinin katılımlarıyla 30 kişilik gruplar halinde yapılmaya başlandı.

IRAK BÜYÜKELÇİSİ VE BAŞKONSOLOSU GSO’YU ZİYARET ETTİ [05.09.2018]

Irak Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Komşu Ülkeler Misyonluklarından Sorumlu Büyükelçisi Uday Alkhairullah, Yardımcısı Nazdar Ihsan Sherzad ve Irak Cumhuriyeti Gaziantep Başkonsolosu Mohammed Salman Al-Janabi Gaziantep Sanayi Odası’na (GSO) ziyarette bulundu.
Türkiye ile Irak arasındaki ticari ilişkilerin geliştirilmesi ve ileriye dönük projeler geliştirilmesinin konuşulduğu ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

GAZİANTEP SANAYİ ODASI VE MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI İŞBİRLİĞİNDE MESLEKİ EĞİTİM PROJESİ BAŞLIYOR [05.09.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, 2018-2019 eğitim öğretim yılı içerisinde Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ile gerçekleştirilen protokol kapsamında, GSO Mesleki Eğitim Merkezi’nde (GSO-MEM), “Gaziantep Sanayici İşbirliğinde Mesleki Eğitim Projesi”nin (GASİMEP) yürütüleceğini söyledi. Ünverdi, Gaziantep’in mesleki eğitim projeleri ile kalifiye personel ihtiyacının giderilmesi noktasında ülkemize örnek olduğunu belirtti.

GSO-MEM’DEN; “GAZİANTEP SANAYİSİ İÇİN BİR ADIM EĞİTİM SEFERBERLİĞİ” [02.09.2018]

Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezi (GSO-MEM) ve Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) tarafından, Gaziantep sanayisindeki kapasitesinin geliştirilmesi amacıyla, “Gaziantep Sanayi İçin Bir Adım Eğitim Seferberliği” başlığı altında ortak proje başlatıldı.
Proje ile Eylül-Ekim ayları içerisinde Türk ve Suriyeli iş dünyasına yönelik 15 Eğitim başlığı ile ücretsiz eğitim seminerleri düzenlenerek iş dünyasına destek verilmesi hedefleniyor.
Eğitim kapsamında 11 Eylül Salı günü Yaman Koç tarafından, Dış Ticaret ve İstihbarat Eğitimi, 19-28 Eylül tarihleri arasında, TSE ISO 9001: 17024, 18001, 14001, İç Tetkik, Risk Eğitimi, TÜBİTAK-AR-GE firmaları için Proje Hazırlama ve Yönetimi eğitimleri verilecek.
Proje kapsamda yapılacak eğitimlerin ilki, ürün ve hizmet yaratma sürecini israflardan arındırıp sadeleştirerek, sunulan değeri mükemmelleştirmek ve bu yolla firma karlılığını arttırmak amacını taşıyan kavram, sistem ve teknikler bütünü olan “Yalın Üretim” üzerine olacak.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... Son kayıt