GSO’NUN E-TİCARET ATAĞI PROJESİ EĞİTİMLERİ YOĞUN İLGİ İLE DEVAM EDİYOR [09.05.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından, oda üyelerinin ve ürünlerinin tanıtımının yapılması, ihracatın artırılması ve E-ticaret kapasitelerinin geliştirilmesi amacıyla başlatılan, ‘GSO E-Ticaret Projesi’ kapsamında düzenlenen eğitimler firmaların yoğun ilgisi ile devam ediyor.

GAGİAD YÖNETİMİNDEN GSO’YA TEBRİK ZİYARETİ [08.05.2018]

Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) ve Gaziantep Yeminli Mali Müşavirler Odası Başkanı Ali İhsan Kaya, Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi ve yönetim kuruluna yeni görevlerinde başarılar diledi.

GSO’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ [08.05.2018]

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) Başkanı Hülya Akkaya, kurul üyeleri ve İpekyolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Burhan Akyılmaz, Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti.

GTB YÖNETİMİNDEN GSO’YA ZİYARET [04.05.2018]

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Meclis Başkanlık Divanı ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Gaziantep İl Müdürü Ferhat Güvel, Meteoroloji Bölge Müdürü Mustafa Ülker Gaziantep Sanayi Odası (GSO) yönetimini ziyaret ederek başarı diledi.

“GSO GAPLAST GAZİANTEP PLASTİK KÜMESİ” ÇİN HALK CUMHURİYETİ’NE GEZİ DÜZENLEDİ [04.05.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Ekonomi Bakanlığının destekleriyle 2010/8 sayılı Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) tebliği kapsamında, GAPLAST Gaziantep Plastik Kümesi Çin Halk Cumhuriyeti’ne gezi düzenledi.
Heyet, düzenlenen organizasyon kapsamında Şanghay Plastik Ticareti Birliği yetkilileri ile toplantı yaparak plastik üretimi yapan fabrikalara ziyaretlerde bulundu.

GSO-MEM’DE KOBİGEL-KOBİ GELİŞİM DESTEK PROGRAMI PROJE TEKLİF ÇAĞRISI TOPLANTISI YAPILDI [03.05.2018]

Gaziantep Sanayi Odası tarafından Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Merkezi’nde (GSO-MEM), KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı Proje Teklif Çağrısı kapsamında imalatçı firmalara yönelik desteklerin anlatıldığı tanıtım programı düzenlendi.

VALİ ALİ YERLİKAYA’DAN GSO’YA ZİYARET [03.05.2018]

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlık Divanına “Hayırlı Olsun” ziyaretinde bulundu.
Vali Ali Yerlikaya yaptığı konuşmada, yeni yönetimin Gaziantep’e ve ülkemize hayırlı olmasını dileyerek görevlerinde başarı diledi.

GSO’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ [02.05.2018]

Türk Ekonomi Bankası (TEB) Güneydoğu Anadolu Bölge Direktörü Şinasi Albayram, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi’yi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.
Gaziantep Sanayi Odası’nda (GSO) gerçekleştirilen seçimlerin ardından hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.
Gaziantep Şube Müdürü Barış Bozgeyik, Gaziantep Şubesi İşletme Portföy Yöneticisi Sevilay Soysal ile birlikte Adnan Ünverdi ile görüşen Şinasi Albayram, Başkan Ünverdi’ye yeni görevinde başarı diledi.

GSO ESKİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI KAMİL ŞERBETÇİ MEZARI BAŞINDA ANILDI [02.05.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) eski Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Şerbetçi vefatının 20. yıl dönümünde mezarı başında dualarla anıldı.
1990-1998 yılları arasında GSO Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten sanayici Kamil Şerbetçi’nin mezarına karanfil bırakılarak dua edildi.
Şehrin sanayisinin gelişmesine, ilerlemesine önemli katkılar sunan Gaziantep Sanayi Odası’nın kurucu üyelerinden merhum Kamil Şerbetçi, Gaziantep ve bölge ekonomisinin kalkınmasında öncü kurumlar arasında yer alan GSO’nun bugünlere gelmesinde büyük hizmetlerde bulunmuştur.

SANAYİCİ KAMİL ŞERBETÇİ’NİN ÖLÜM YIL DÖNÜMÜ [02.05.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, “Sanayi Odası’nın ikinci Yönetim Kurulu Başkanı merhum Kamil Şerbetçi’yi ölüm yıl dönümünde rahmet ve minnetle andı.
Ünverdi, yayımladığı mesajında, 1990-1998 yılları arasında GSO Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten sanayici Kamil Şerbetçi’nin, 2 Mayıs Çarşamba günü ölüm yıl dönümü olduğunu hatırlattı.
Şehrin sanayisinin gelişmesine, ilerlemesine önemli katkılar sunan Kamil Şerbetçi’nin, Gaziantep ve bölgenin ekonomik kalkınmasında öncü kurumlar arasında yer alan GSO’nun bugünlere gelmesinde büyük hizmetleri bulunduğunu vurgulayan Ünverdi, ‘’Merhum Kamil Şerbetçi, odamız ve şehrimizin sanayisi için önemli çalışmalarda bulunmuştur. Gaziantep sanayisine vizyonuyla büyük katkılar sağlayarak yön vermiştir. Bizler de sanayici büyüklerimizin izinden giderek yeni yönetimimizle Gaziantep’in başarı çıtasını daha da yükseltmek için var gücümüzle çalışmaya ve yeni projelere imza atmaya devam edeceğiz. Bu duygularla merhum Kamil Şerbetçi’yi aramızdan ayrılışının 20. yılında bir kez daha rahmet ve saygıyla anıyor, Şerbetçi Ailesi’ne, yakınlarına, çalışanlarına ve tüm Gaziantep sanayisine başsağlığı diliyorum.’’ ifadelerini kullandı.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... Son kayıt