KONUKOĞLU:“BAĞIMSIZLIK UĞRUNA AÇLIK VE YOKSUNLUĞA RAĞMEN 11 AY CANI PAHASINA SAVAŞARAK ANTEP’İ GAZİANTEP YAPAN ATALARIMIZA, EKONOMİDE SAĞLADIĞIMIZ BAŞARILARLA LAYIK OLMA ÇABASINDAYIZ” [07.02.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, “Bağımsızlık uğruna açlık ve yoksunluğa rağmen 11 ay canı pahasına savaşarak Antep’i Gaziantep yapan atalarımıza, ekonomide sağladığımız başarılarla layık olma çabasındayız” dedi.

Konukoğlu, TBMM tarafından Antep’e “Gazi” unvanı verilişinin 97’inci yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Anteplilerin dünyaya örnek gösterilen direnişinin, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, "Ben Antepliler ’in gözlerinden nasıl öpmem ki? Onlar yalnız Antep’i değil Türkiye’yi de kurtardılar" sözüyle taçlandığını kaydetti.

KONUKOĞLU:"ÜRETİMİMİZ, İHRACATIMIZ VE SAĞLADIĞIMIZ İSTİHDAMLA ÜLKEMİZE DEĞER KATIYORUZ. 2018 YILINDA HER ALANDA KATKIMIZI ARTIRACAĞIZ” [01.02.2018]

Türkiye ihracatçılar Meclisi tarafından açıklanan 2018 yılı Ocak ayı verilerine göre, Gaziantep’ten Ocak ayında yüzde 6,2 artışla 522 milyon 848 bin dolarlık ihracat yapıldı. Geçen yılın Ocak ayında 492 milyon 409 bin dolar ihracat yapılmıştı.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, 2018 yılına ihracat artışıyla başladıkları için çok memnun olduklarını söyledi.

'KADIN GİRİŞİMCİ DESTEK MERKEZİ PROJESİ' PROTOKOLÜ İMZALANDI [01.02.2018]

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve İpekyolu Kalkınma Ajansı (İKA) ortaklığında girişimci kadınlara yönelik Kadın Girişimci Destek Merkezi (KAGİDEM) kurulacak. Bu kapsamda, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, GSO Başkanı Adil Konukoğlu ve İpekyolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Burhan Akyılmaz, merkezin kurulmasına dönük işbirliği protokolüne imza attı.

GSO MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ’NE ZİYARET [31.01.2018]

Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonundan Laura Fallavollita, Silvio.Cordova, Feyhan Canbay, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Uzmanları Yücel Özkara ve Serkan Ulu ile Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) Temsilcisi Bülent Açıkgöz, Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Merkezi’ni (GSO-MEM) ziyaret etti.

AVRUPA İŞLETMELER AĞI GÜNEY İNOVASYON KAPISI KONSORSİYUMU ULUSAL TOPLANTISI [31.01.2018]

Avrupa İşletmeler Ağı Güney İnovasyon Kapısı Konsorsiyumu Ulusal Toplantısı, Türkiye’nin bütün bölgelerinden gelen katılımcılar ile GSO’da gerçekleştirildi.

GSO Sani Konukoğlu Meclis Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya, AB Türkiye Delegasyonu Ataşesi Laura Zampettı, GSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Ünverdi, Gaziantep Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Bedir, KOSGEB AB ve Dış İlişkiler Daire Başkanı Necati Günaydın, KOSGEB İl Müdürü Dr. Sadık Gözek ile diğer davetliler katıldı.

GSO’NUN E-TİCARET ATAĞI PROJESİ EĞİTİMİNE YOĞUN İLGİ [25.01.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından, oda üyelerinin ve ürünlerinin tanıtımının yapılması, ihracatın artırılması ve E- ticaret kapasitelerinin geliştirilmesi amacıyla başlatılan, ‘GSO E-Ticaret Projesi’ kapsamında düzenlenen eğitime firmalar yoğun ilgi gösterdi.
GSO Sani Konukoğlu Meclis Toplantı Salonu’nda yapılan bilgilendirme eğitiminde, katılımcılara E-ticaret dönüşümünde firmaların dikkat etmesi gereken noktalar, dijital pazardaki son durum ve gelişmeler hakkında bilgi verildi.

Bu haber 1930 defa görüntülendi. >>Habere git
GSO YILIN İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI [24.01.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Türkiye’nin bölgenin en önemli ülkesi olduğunu belirterek, “Ülkemize güç katmak, sanayiciler olarak görevimizdir” dedi.

Topçuoğlu, yılın ilk meclis toplantısınında yaptığı konuşmada, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) ülkemizin bekası için “Zeytin Dalı” ismiyle başlattığı operasyonu canı gönülden desteklediklerini söyledi.

SAĞLIK VE TURİZM ESKİ BAKANLARINDAN BÜLENT AKARCALI, GSO BAŞKANI KONUKOĞLU’NU ZİYARET ETTİ [23.01.2018]

Sağlık ve Turizm eski bakanlarından Bülent Akarcalı, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu’nu ziyaret etti.

Gaziantep’in sanayisi ve girişimcilik ruhuyla örnek bir şehir olduğunu belirten Akarcalı, “Gaziantep’in çok farklı bir üretim kültürü var. Sanayi kenti Gaziantep bu kültürüyle gerçekten örnek şehir. Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum” dedi.

GSO-MEM’DE ARGE VE TASARIM MERKEZİNİN ÖNEMİ KONUŞULDU [22.01.2018]

Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Merkezi (GSO-MEM) Yönetim Kurulu Başkanı ve GSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Ünverdi, Ar-Ge ve inovasyonun günümüzde rekabetin vazgeçilmez unsurlarından birisini haline geldiğini belirterek, “Etkin Ar-Ge teşvikleri ile sanayisi desteklenen ülkeler Dünya rekabet sıralamasında en üst seviyelerde yer alıyor” dedi.
GSO-MEM’de AR-GE ve tasarım merkezi kurulmasında yapılacak işlemler ve başvuru süreçleri ile ilgili bilgilendirmenin yapıldığı seminer düzenlendi.

KONUKOĞLU:“ALLAH KAHRAMAN ORDUMUZU MUZAFFER EYLESİN” [21.01.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Suriye’de, “dost ve bölge halkını baskı ve zulümden kurtarmak" amacıyla “Zeytin Dalı” ismiyle başlattığı harekâtı değerlendirdi.

Konukoğlu, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Söz konusu vatansa, gerisi teferruattır” sözünün, Zeytin Dalı harekâtına Türk milletin bakış açısının şablonu olduğunu vurgulayarak, “Allah kahraman ordumuzu muzaffer eylesin. Yüreğimiz kahraman ordumuzun her bir ferdinin burnu kanamadan harekâtı tamamlaması için atıyor” dedi.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... Son kayıt