GSO KURUCU MECLİS BAŞKANI NACİ TOPÇUOĞLU 10. ÖLÜM YILDÖNÜMÜNDE ANILIYOR [10.05.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, GSO’nun Kurucu Meclis Başkanı, sanayici işadamı merhum Naci Topçuoğlu’nu vefatının 10. yıldönümünde saygı ve rahmetle andıklarını belirtti.

Gaziantep Sanayi Odası’nın ilk Meclis Başkanı Naci Topçuoğlu vefatının 10. yıldönümünde saygı ve rahmetle anılıyor.

GSO’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ [09.05.2018]

Gaziantep İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Vergi Dairesi Başkanı Halil Tekin ve Gaziantep Defterdarı Metin Tamkoç, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi’ye yeni görevinde başarılar dileyen İl Emniyet Müdürü Karaduman, kentin huzur ve güvenliği için emniyet teşkilatıyla birlikte gece gündüz demeden çalıştıklarını söyledi.

GSO-MEM ATÖLYELERİNİ TEKNİK LİSELERİN UYGULAMA EĞİTİMLERİNE AÇTI [09.05.2018]

Sanayicilerin kalifiye eleman ihtiyacına cevap verebilmek ve bölge sanayisinin teknik alt yapısına destek vermek amacıyla kurulan, Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezi (GSO-MEM), atölyelerini teknik liselerin uygulama eğitimlerine açtı.
GSO-MEM, meslek atölyeleri ve eğitim salonları ile kentin ekonomisine yön veren sektörlere yönelik, makine ve donanımı tamamlanan atölyelerini uygulama eğitimlerine açmaya devam ediyor.

GSO’NUN E-TİCARET ATAĞI PROJESİ EĞİTİMLERİ YOĞUN İLGİ İLE DEVAM EDİYOR [09.05.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından, oda üyelerinin ve ürünlerinin tanıtımının yapılması, ihracatın artırılması ve E-ticaret kapasitelerinin geliştirilmesi amacıyla başlatılan, ‘GSO E-Ticaret Projesi’ kapsamında düzenlenen eğitimler firmaların yoğun ilgisi ile devam ediyor.

GAGİAD YÖNETİMİNDEN GSO’YA TEBRİK ZİYARETİ [08.05.2018]

Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) ve Gaziantep Yeminli Mali Müşavirler Odası Başkanı Ali İhsan Kaya, Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi ve yönetim kuruluna yeni görevlerinde başarılar diledi.

GSO’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ [08.05.2018]

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) Başkanı Hülya Akkaya, kurul üyeleri ve İpekyolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Burhan Akyılmaz, Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti.

GTB YÖNETİMİNDEN GSO’YA ZİYARET [04.05.2018]

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Meclis Başkanlık Divanı ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Gaziantep İl Müdürü Ferhat Güvel, Meteoroloji Bölge Müdürü Mustafa Ülker Gaziantep Sanayi Odası (GSO) yönetimini ziyaret ederek başarı diledi.

“GSO GAPLAST GAZİANTEP PLASTİK KÜMESİ” ÇİN HALK CUMHURİYETİ’NE GEZİ DÜZENLEDİ [04.05.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Ekonomi Bakanlığının destekleriyle 2010/8 sayılı Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) tebliği kapsamında, GAPLAST Gaziantep Plastik Kümesi Çin Halk Cumhuriyeti’ne gezi düzenledi.
Heyet, düzenlenen organizasyon kapsamında Şanghay Plastik Ticareti Birliği yetkilileri ile toplantı yaparak plastik üretimi yapan fabrikalara ziyaretlerde bulundu.

GSO-MEM’DE KOBİGEL-KOBİ GELİŞİM DESTEK PROGRAMI PROJE TEKLİF ÇAĞRISI TOPLANTISI YAPILDI [03.05.2018]

Gaziantep Sanayi Odası tarafından Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Merkezi’nde (GSO-MEM), KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı Proje Teklif Çağrısı kapsamında imalatçı firmalara yönelik desteklerin anlatıldığı tanıtım programı düzenlendi.

VALİ ALİ YERLİKAYA’DAN GSO’YA ZİYARET [03.05.2018]

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlık Divanına “Hayırlı Olsun” ziyaretinde bulundu.
Vali Ali Yerlikaya yaptığı konuşmada, yeni yönetimin Gaziantep’e ve ülkemize hayırlı olmasını dileyerek görevlerinde başarı diledi.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... Son kayıt