KONUKOĞLU:“SON AYLARDA DÖVİZ KURLARINDA YAŞANAN İNİŞ ÇIKIŞLARA RAĞMEN İSTİKRARLI ARTIŞIN OLMASI DOĞRU YOLDA OLDUĞUMUZUN İFADESİDİR” [01.12.2017]

Gaziantep’ten 2017 Kasım ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 4,1 artışla 586 milyon 722 bin dolarlık ihracat gerçekleştirildi. 2016 yılı Kasım ayında 563 milyon 565 bin dolarlık ürün ihraç edilmişti.

Türkiye İhracatçılar Meclisi verilerini değerlendiren Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, 2017 Ocak – Kasım ihracatının geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 4,6 oranında artışla 5 milyar 964 milyon 887 bin dolar olarak gerçekleştiğini söyledi.

GSO’DA SANAYİCİLERE, “DALGALI PİYASALARDA RİSK YÖNETİMİ VE KORUNMA” KONUSU ANLATILDI [30.11.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Ünverdi, GSO ile Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği işbirliğinde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, “Sanayiciler olarak bize düşen görev sakinliğimizi koruyarak, paniğe kapılmadan üretime devam etmek, riski akılcı ve doğru olarak yönetmek” dedi.

GSO BAŞKAN YARDIMCISI ÜNVERDİ, KÜRESEL GÜNEY-GÜNEY KALKINMA FUARI 2017'YE KATILDI [29.11.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Merkezi (GSO-MEM) Yönetim Kurulu Başkanı ve GSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Ünverdi, GSO tarafından kurulan GSO-MEM’de Suriyelilere mesleki eğitimler vererek nitelik kazandırıp ekonomiyi büyütmeye çalıştıklarını söyledi.

TOBB GENÇ VE KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGE TOPLANTISI YAPILDI [28.11.2017]

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Güneydoğu Anadolu Bölgesi, Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu Müşterek Bölge Toplantısı Gaziantep'te yapıldı.

GSO KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI [26.11.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Kasım ayı meclis toplantısı, Onursal Başkan Abdulkadir Konukoğlu, danışma kurulu ve meclis üyelerinin katılımıyla Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu başkanlığında yapıldı.

KAZAKİSTAN İŞ YATIRIM HEYETİ GSO’DA [23.11.2017]

Kazakistan iş yatırım heyeti, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ev sahipliğinde, Kazakistan’a yatırım yapmak isteyen firmalarla ikili iş görüşmelerinin yapıldığı toplantıda bir araya geldi.

TOPÇUOĞLU:“ÖĞRETMENLER GELECEK NESİLLERİMİZİ YETİŞTİREN KAHRAMANLARDIR” [23.11.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, “Fedakarlıkların en büyüğünü gösteren, çocuklarımızın eğitim ve öğretimi için çaba harcayan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum" dedi.
Topçuoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Gazi Mustafa Atatürk’ün 24 Kasım 1928 yılında ‘başöğretmen’ sıfatını alması sebebi ile 24 Kasım’ın ‘Öğretmenler Günü’ olarak kutlandığını hatırlatarak, tüm öğretmenlerin bu anlamlı gününü kutladığını ifade etti.

KONUKOĞLU:“TOPLUM MÜHENDİSLERİ OLAN ÖĞRETMENLER, GELECEĞİMİZİN MİMARLARIDIR, BİR GÜN DEĞİL, YIL BOYU ELİ ÖPÜLESİ İNSANLARDIR” [23.11.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, “toplum mühendisleri ve geleceğimizin mimarları” olarak tanımladığı öğretmenlerin, bir gün değil, yıl boyu eli öpülesi insanlar olduğunu kaydetti.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımlayan Konukoğlu, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Dünyanın her tarafında öğretmenler insan topluluğunun en özverili ve saygı değer unsurlarıdır” diyerek öğretmenlerin üstlendikleri görevin önemine vurgu yaptığına dikkat çekti.

GSO, HAZIR GİYİM, KUMAŞ VE İPLİK SEKTÖRÜ TİCARET HEYETİ UKRAYNA’DA [19.11.2017]

Gaziantep Sanayi Odası, Hazır Giyim, Kumaş ve İplik Sektörü Ticaret Heyeti, Ukrayna Kharkiv’e gitti.
GSO tarafından organize edilen ve KOSGEB tarafından desteklenen organizasyonla hazır giyim, kumaş ve iplik üreticilerinden oluşan 39 kişilik heyet, Ukrayna Kharkiv’de 18-19 Kasım tarihlerinde düzenlenen Kharkiv Fashion Show’a katıldı.

“MAKİNE METAL SEKTÖRÜ UR-GE PROJESİ” KAPSAMINDA GSO’YA EKONOMİ BAKANLIĞI TARAFINDAN BAŞARI SERTİFİKASI VERİLDİ [17.11.2017]

Türkiye genelinde en fazla UR-GE projesi yürüten kurumlar arasında yer alan Gaziantep Sanayi Odası’nın (GSO), iyi uygulama örneği seçilen ve diğer kurumlara başarı hikayesi olarak takdim edilen Makine Metal Sektörü için yürüttüğü kurumsal kimlik çalışmasına başarı sertifikası verildi. Geçen yıl yapılan etkinlikte de GSO, plastik projesiyle yine ödüle layık görülmüştü.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... Son kayıt