ÜNVERDİ:“TÜRK VE ORTADOĞU YAPI SEKTÖRÜ 04-07 EKİM TARİHLERİ ARASINDA GAZİANTEP’TE BULUŞACAK” [26.05.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, 04-07 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek BUILDEAST Yapı, İnşaat, Dekorasyon Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı ve eş zamanlı olarak düzenlenecek olan GAYRİMENKUL Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı’nın yapı ve emlak sektörüne önemli katkılarının olacağını söyledi.

GSO-MEM KURSİYERLERİ İŞ SAHİBİ OLUYOR [24.05.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından, GSO Mesleki Eğitim Merkezi’nde (GSO-MEM) istihdam garantili meslek edindirme kurslarını tamamlayan kursiyerler firmalarda iş başı yapmaya başladı.

GSO-MEM kurulduğu 2017 yılından bu yana gerek ulusal gerekse de uluslararası kurum ve kuruluşlarla yaptığı işbirliği çerçevesinde 50‘ye yakın alanda meslek edindirme kursları düzenliyor.

GSO’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR [22.05.2018]

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Rektörü Prof. Dr. Ali Gür, Dışişleri Bakanlığı Gaziantep Temsilcisi Büyükelçi Adnan Keçeci ve Güneydoğu Un Sanayicileri Derneği (GUSAD) Başkanı Erhan Özmen, Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi’ye yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

GSO-MEM’DE İSTİHDAM GARANTİLİ MESLEK EDİNDİRME EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR [18.05.2018]

Gaziantep Sanayi Odası tarafından GSO-Mesleki Eğitim Merkezi’nde (GSO-MEM) gerçekleştirilen istihdam garantili meslek edindirme kursları devam ediyor.
İstihdam garantili; PVC doğramacı, inşaat boyacısı, ring iplikçi, iplik laborantı, pamuk tarakçısı, metal işleme elemanı, yönetici asistanları için İngilizce eğitimi olmak üzere 7 adet yeni meslek dalında eğitimler “23 Mayıs Çarşamba günü” başlıyor.

GSO’YA KURUM MÜDÜRLERİNDEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ [17.05.2018]

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Mehmet Uzun, Müdür Yardımcıları Ahmet Par ve Mehmet Yıldız ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Alan, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ADNAN ÜNVERDİ:“MİLLETİMİZ, ATATÜRK’ÜN ÖNDERLİĞİNDE DÜNYAYA ÖRNEK BİR KURTULUŞ MÜCADELESİ VERMİŞTİR” [17.05.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğe armağanı olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kurtuluş destanı yazdıklarını belirten Adnan Ünverdi, “Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna giden yolda ilk adımı 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkarak atmıştır. 19 Mayıs Türk milleti için tarihi bir gün ve önemli bir dönüm noktası olmuştur. Milli mücadele kıvılcımının yakıldığı bugünden sonra atalarımız; genç, yaşlı, kadın, erkek demeden tek vücut olmuş ve destansı bir mücadele vererek bugün özgürce yaşadığımız bu toprakları bizlere miras bırakmıştır” ifadelerine yer verdi.

GAİB HALI İHRACATÇILAR BİRLİĞİ’NDEN GSO-MEM’E ZİYARET [17.05.2018]

Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçılar Birliği Başkanı Ahmet Kaplan, başkan yardımcıları Hüseyin Ulutaş ve Murat Çolak ile birlikte, Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezi’ni (GSO-MEM) ziyaret etti.

Gaziantep sanayisinin gelişimi amacıyla eğitim konusunda yapılabileceklerin de konuşulduğu ve görüş alış verişinde bulunulduğu ziyaret sonrasında, GSO-MEM atölyelerini gezen heyet, GSO-MEM Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Akınal ve GSO Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Aslansoy’dan atölyelerde devam eden eğitimlerle ve çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

TÜRK VE SURİYELİ İŞVERENLERE YÖNELİK İSG MEVZUATI SEMİNERİ DÜZENLENDİ [17.05.2018]

Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezi ve Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) işbirliği ile başlatılan proje çerçevesinde Türk ve Suriyeli İşadamlarına yönelik, “İşverenler için İSG Mevzuatı Seminerleri” gerçekleştirildi.
Günümüz iş dünyasında çok daha önemli hale gelen İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda özellikle işverenleri bilinçlendirmek amacıyla gerçekleştirilen, GSO-MEM-İLO işbirliği projelerinin ilk adımlarından olan ve özellikle işverenler seviyesinde bilgilendirmelerin yapıldığı seminerler başladı.
İki gün süren bilgilendirme seminerinin birinci günü Türk işverenlere yönelik düzenlenirken, ikinci gün sadece Suriyeli işverenlere yönelik program gerçekleştirildi.

GSO-ILO İŞBİRLİĞİNDE MESLEK EDİNDİRME EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR [16.05.2018]

Gaziantep Sanayi Odası, 2017 yılında Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) ile gerçekleştirdiği ve 150 kişinin eğitim alarak istihdama kazandırdığı Meslek Edindirme ve Geliştirme Projesi kapsamında yeni bir projeye daha imza atıyor.
Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Merkezinde yapılacak (GSO-MEM) eğitimlerle, Gaziantep ekonomisinin ihtiyaç duyduğu alanlarda meslek edindirme ve meslek geliştirme eğitimleri düzenlenerek yaklaşık 800 kursiyere daha eğitim ve iş imkanı sağlanacak.

GSO MECLİS BAŞKANI KONUKOĞLU VE YÖNETİM KURULU BAŞKANI ÜNVERDİ, SANAYİ ODALARI KONSEY ÜYELİĞİNE SEÇİLDİ [15.05.2018]

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 74. Genel Kurulu’nda, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Sanayi Odaları Konsey üyeliğine seçildi.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... Son kayıt