LİSELİ GENÇ GİRİŞİMCİLER GSO-MEM’DE PROJELERİNİ SERGİLEDİ [10.04.2018]

Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Merkezi (GSO-MEM), İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İl Kadın Girişimciler Kurulu ve Genç Başarı Vakfı işbirliğinde düzenlenen programda liseli genç girişimcilerin proje sergisine ev sahipliği yaptı.

GSO BAŞKANI ÜNVERDİ, YÖNETİM VE KARİYER ZİRVESİNDE GENÇLERLE BULUŞTU [08.04.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Yönetim ve Kariyer Topluluğu tarafından Mâvera Kongre ve Sanat Merkezinde, Yönetim ve Kariyer Topluluğu Başkanı Rezzan Kurt’un moderatörlüğünde gerçekleştirilen Kariyer Günleri programında gençlere tavsiyelerde bulundu.

GSO MECLİS VE YÖNETİM KURULU BAŞKANI SEÇİLDİ [06.04.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) yeni meclis ve yönetim kurulu başkanları seçildi. Adil Sani Konukoğlu Meclis, Adnan Ünverdi Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.
GSO’da 3 Nisan’da yapılan seçimlerde oluşan 65 kişilik meclis ilk toplantısını yaparak, meclis başkanı, meclis divanı, yönetim kurulu başkan ve üyeleri ile disiplin kurulu ve TOBB Genel Kurul delegelerini seçti.

GSO MESLEK KOMİTESİ VE MECLİS ÜYELİKLERİ SEÇİMİ SONA ERDİ [03.04.2018]

Gaziantep Sanayi Odası’nda (GSO), Meslek Komitesi ve Meclis Üyelikleri seçimi sona erdi.
GSO hizmet binasında gerçekleştirilen seçimde, Oda’nın 4,400’e yakın üyesi, 2018-2022 yıllarında Gaziantep ve Türkiye sanayisine yön verecek yönetim kadrosunu seçmek için sandık başına gitti.

BAŞKAN KONUKOĞLU MART AYI İHRACAT RAKAMLARINI DEĞERLENDİRDİ [01.04.2018]

Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından açıklanan mart ayı ihracat rakamlarını değerlendirdi. İhracat rakamlarından duyduğu memnuniyetini dile getiren Konukoğlu, “Hiç durmadan büyümeye, üretime, yatırıma, istihdama ve ihracata devam edeceğiz” dedi.

KONUKOĞLU:“TÜRKİYE EKONOMİSİ BEKLENTİLERİN ÜZERİNDE BÜYÜDÜ. BÜYÜMENİN ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEMDE DE DEVAM EDECEĞİNDEN ŞÜPHEMİZ YOK” [30.03.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Türkiye ekonomisinin 2017 yılında yüzde 7,4 oranında büyümesinin memnuniyet verici olduğunu belirterek, “Büyümenin önümüzdeki dönemde de devam edeceğinden şüphemiz yok” dedi.

GSO ULUSLARARASI AKREDİTASYON BELGESİNİ YENİLEDİ [29.03.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) odalar için ortak kalite stratejisi oluşturmak amacıyla, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından geliştirilen, ‘Oda Akreditasyon Sistemi’ yenileme belgesini düzenlenen törenle aldı.

GAZİANTEP’E İKİ YENİ FUAR DAHA… [27.03.2018]

Gaziantep’te, 04-07 Ekim 2018 tarihleri arasında, BUILDEAST Yapı, İnşaat, Dekorasyon Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı ve eş zamanlı olarak, GAYRİMENKUL Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı düzenlenecek.

BAŞBAKAN YILDIRIM GSO’DA SANAYİCİLERİ DİNLEDİ [25.03.2018]

Başbakan Binali Yıldırım, sanayiciliğin üreten, istihdam oluşturan, ülkeyi kalkındıran, geleceğe taşıyan bir sektör olduğunu belirterek, “Bir ürün ortaya koymanın verdiği hazzı para, pul karşılamaz” dedi.

Başbakan Yıldırım, Gaziantep programı kapsamında, Gaziantep Sanayi Odası’nda (GSO) düzenlenen istişare toplantısında, sanayicilerin yaptığı büyük fedakârlık karşısında, kendilerinin daha fazlasını yapmaları gerektiğini düşündüğünü söyledi.

GSO’DA SEÇİM ÖNCESİ SON MECLİS TOPLANTISI YAPILDI [21.03.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) mart ayı meclis toplantısı, Onursal Başkan Abdulkadir Konukoğlu, danışma ve meclis üyelerinin katılımıyla Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu başkanlığında yapıldı.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... Son kayıt
Toplam:25719800