TOBB GAZİANTEP GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU GSO’YU ZİYARET ETTİ [30.04.2018]

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Gaziantep Genç Girişimciler Kurulu Başkanı İbrahim Yetkinşekerci ve beraberindeki icra kurulu üyelerinden oluşan heyet Gaziantep Sanayi Odası’na (GSO) ziyarette bulundu.
GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi ve yönetim kuruluna hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan İbrahim Yetkinşekerci, TOBB Gaziantep Genç Girişimciler Kurulu’nun çalışmaları hakkında bilgi verdi.

ILO HEYETİ GSO-MEM’DE İNCELEMELERDE BULUNDU [27.04.2018]

Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) Avrupa ve Orta Asya Bölge Direktörü Heinz Koller, Avrupa ve Orta Asya Bölge Direktör Yardımcısı Maurizio Bussi, Türkiye Ofisi Direktörü Numan Özcan ve beraberindeki ILO heyeti Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezi’ne (GSO-MEM) ziyarette bulunarak incelemelerde bulundu.
GSO-MEM ve ILO ile yapılan ve önümüzdeki dönemlerde gerçekleşecek yeni işbirliklerinin, projelerinin görüşüldüğü ziyarette, heyete merkezin yapısı hakkında da bilgi verildi.

GSO’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ SÜRÜYOR [26.04.2018]

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı GAP Bölge Müdürü Halil Şaşmaz, Gaziantep Ticaret İl Müdürü Bilal Yazıcı ile birlikte Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Başkan Ünverdi’ye yeni görevinde başarılar dileyen Halil Şaşmaz, “Allah yeni görevinizde kolaylıklar versin” dedi.

BAŞBAKAN YARDIMCISI ŞİMŞEK VE BAKAN ÖZLÜ’DEN GSO-MEM’E ZİYARET [24.04.2018]

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Mesleki Eğitim Merkezi’ni (GSO-MEM) ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
GSO tarafından, Gaziantep sanayisinin yol haritasını belirlemek üzere, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) aracılığında uluslararası danışmanlık şirketi Mckinsey ile yapılan, “Gaziantep Sanayi Dönüşümü Projesi” toplantısına katılan Şimşek ve Özlü daha sonra merkezde yer alan atölyeleri gezdi.

KONUKOĞLU: “TÜM ÇOCUKLARIN BARIŞ, KARDEŞLİK VE HUZUR İÇERİSİNDE YAŞAMASINI DİLERİM” [23.04.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu, tüm çocukların barış, kardeşlik ve huzur içerisinde yaşamasını diledi.

Konukoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “yarınlarımız” diye tanımladığı çocukları en iyi şekilde hazırlamanın herkesin en asli görevi olduğuna vurgu yaparak, “Büyük Önder Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun” dedi.

GSO BAŞKANI ADNAN ÜNVERDİ 23 NİSAN’I KUTLADI [23.04.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılışının 98’inci yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.
Ünverdi, yayımladığı mesajında, milletçe birlik, beraberlik içinde bu gurur gününü, mutluluk ve coşkuyla yaşadıklarını belirterek, “Bu gurur günü, Milletimizin, öncelikle kendi kurtuluş mücadelesini yönetmeye başladığı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı gündür. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, milletimizin yeniden var oluşunun bir ilanı olan bugünü, en değerli varlıklarımız geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza bayram olarak armağan etmiştir” dedi.

GSO’YA ZİYARETLER [20.04.2018]

Gaziantep Sanayi Odası’nda (GSO) tamamlanan seçimlerinin ardından yapılan nezaket ziyaretleri devam ediyor.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz, Vakıfbank Gaziantep Bölge Müdürü Atilla Yıldıran ve Halkbank Gaziantep Ticari Şube Müdürü Murat Yıldırım, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi’ye yeni görevinde başarılar diledi.

GSO HEYETİNDEN VALİ ALİ YERLİKAYA VE KURUMLARA ZİYARET [19.04.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi ile meclis başkanlık divanı ve yönetim kurulu üyeleri Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya ve kurumlara ziyaretlerde bulundu.

GAZİANTEP İL VE İLÇE ODA VE BORSALARINDAN HİSARCIKLIOĞLU’NA ZİYARET [18.04.2018]

Gaziantep Sanayi Odası Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Tuncay Yıldırım, Gaziantep Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, Nizip Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sarı ve İslahiye Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Türkmen, beraberlerindeki heyetle birlikte TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

GSO-MEM KURSİYERLERİNİ İSTİHDAMA YARIM MAAŞ DESTEK [15.04.2018]

Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Merkezi’nde (GSO-MEM) devam etmekte olan kursları bitiren kursiyerleri istihdam edecek olan firmalara 6 ay boyunca yarım maaş destek sağlanacak.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... Son kayıt