“ÇOCUKLARIMIZA GÜZEL BİR DÜNYA BIRAKMAK HEPİMİZİN SORUMLULUĞUDUR” [21.04.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, bütün dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en iyi dilekleriyle kutlayarak, “En değerli varlıklarımız çocuklarımıza güzel bir ülke, güzel bir dünya bırakmak hepimizin sorumluluğudur” dedi.

GAZİANTEPLİ SANAYİCİLER İSO 500 BAŞARI GRAFİĞİNİ SÜRDÜRÜYOR [19.07.2017]

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından düzenlenen Türkiye’nin ikinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu araştırmasında, Gaziantep’ten listeye giren firma sayısı önceki yıla göre 2 artışla 32’ye yükseldi.

KONUKOĞLU, REFERANDUM SONUÇLARINI DEĞERLENDİRDİ [17.04.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, referandum sonuçlarının ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını dileyerek, “Artık daha güçlü Türkiye için birlikte çok çalışma zamanıdır. Önümüze bakmalı, ekonomiye öncelik vermeliyiz” dedi.

ETİYOPYA HEYETİ GSO’DA SANAYİCİLERLE BULUŞTU [25.04.2017]

Etiyopya Federal Demokratik Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği, Ekonomik ve Ticaret Diplomatik İlişkiler Müsteşarı Tesfakiros Hailu Gebremariam ve berberindeki heyet, Gaziantep Sanayi Odası’nda (GSO) sanayicilerle bir araya geldi.

25.GAPSHOES FUARI 20 BİN ZİYARETÇİYİ AĞIRLADI [23.07.2017]

Gaziantep’te bu yıl 25. kez düzenlenen Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Kış Fuarı (GAPSHOES) 4 günde 20 bin ziyaretçiyi ağırladı.
Ortadoğu Fuar Merkezi’nde 19-22 Temmuz tarihlerinde düzenlenen GAPSHOES Kış Fuarı, Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Gaziantep Kunduracılar Odası, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu destekleriyle, Akort Fuarcılık tarafından organize edildi.

KONUKOĞLU BÜYÜME RAKAMLARINI DEĞERLENDİRDİ [13.06.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Türkiye ekonomisinin yılın ilk çeyreğinde yüzde 5 büyümesinin mutluluk verici olduğunu belirterek, “Zor bir dönemden geçmemize rağmen beklentilerin üzerinde gerçekleşen büyüme rakamları bizleri çok mutlu etti, geleceğe daha olumlu bakmamızı sağladı” dedi.

GAZİANTEP SANAYİ ODASI MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ’NDE İSG EĞİTİMİ YAPILACAK [06.07.2017]

Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Merkezinde (GSOMEM), işyeri ve çalışan hayatının güvenliği açısından büyük önem taşıyan, “İş Sağlığı ve Güvenliği” konusunda “Eğiticilerin eğitimi” yapılacak.

KONUKOĞLU’NDAN YENİLENEN KABİNEYE TEBRİK [20.07.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Başbakan Binali Yıldırım Başkanlığında yenilenen kabinenin ülkemize hayırlı olmasını diledi.

PLASTİK VE İPLİK SEKTÖRÜ URGE PROJESİ AÇILIŞ TOPLANTISI YAPILDI [10.07.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından, Uluslararası Rekabetin Geliştirilmesi (UR-GE) Projesi kapsamında, Gaziantep Plastik Kümesi (GAPLAST) Gaziantep İplik Sektöründe İhracat Atılımı projeleri açılış toplantısı yapıldı.

DEMOKRASİ NÖBETİ [16.07.2017]

Gaziantep Sanayi Odası Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, meclis ve yönetim kurulu üyeleri ile oda personeli 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde demokrasi nöbetine katıldı.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Son kayıt
Bugün:1930