KONUKOĞLU: “GAZİANTEP BAŞARISININ ÜSTÜNE BAŞARI KATAN BİR ŞEHİRDİR” [19.04.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, bu yıl ilk üç ayda ihracat, bildirge veren işyeri sayısı, istihdam ve elektrik tüketim rakamlarının artış gösterdiğini belirterek, “Gaziantep her koşulda ileriye giden ve başarısının üstüne başarı katan şehirdir” dedi.

25.GAPSHOES FUARI 20 BİN ZİYARETÇİYİ AĞIRLADI [23.07.2017]

Gaziantep’te bu yıl 25. kez düzenlenen Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Kış Fuarı (GAPSHOES) 4 günde 20 bin ziyaretçiyi ağırladı.
Ortadoğu Fuar Merkezi’nde 19-22 Temmuz tarihlerinde düzenlenen GAPSHOES Kış Fuarı, Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Gaziantep Kunduracılar Odası, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu destekleriyle, Akort Fuarcılık tarafından organize edildi.

PLASTİK VE İPLİK SEKTÖRÜ URGE PROJESİ AÇILIŞ TOPLANTISI YAPILDI [10.07.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından, Uluslararası Rekabetin Geliştirilmesi (UR-GE) Projesi kapsamında, Gaziantep Plastik Kümesi (GAPLAST) Gaziantep İplik Sektöründe İhracat Atılımı projeleri açılış toplantısı yapıldı.

GSO-MEM'DE SURİYELİ İŞADAMLARI İLE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI [29.07.2017]

Suriyeli işadamlarının sorunlarına çözüm bulmak adına, Gaziantep Sanayi Odası Merkezi Eğitim ve Danışmanlık Merkezi’nde (GSO-MEM) istişare toplantısı yapıldı.
Toplantıya, Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Başkan Yardımcısı Adnan Ünverdi, Genel Sekreter Kürşat Göncü, Suriyeli İşadamları Derneği (SİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Khaled Bablli, yönetim kurulu üyeleri ile GSO’ya kayıtlı Suriyeli firma temsilcileri katıldı.

ETİYOPYA HEYETİ GSO’DA SANAYİCİLERLE BULUŞTU [25.04.2017]

Etiyopya Federal Demokratik Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği, Ekonomik ve Ticaret Diplomatik İlişkiler Müsteşarı Tesfakiros Hailu Gebremariam ve berberindeki heyet, Gaziantep Sanayi Odası’nda (GSO) sanayicilerle bir araya geldi.

GAZİANTEP NİSAN AYI İHRACATI AÇIKLANDI [01.05.2017]

Gaziantep’ten, bu yıl Nisan ayında yüzde 1,3 oranında artışla 542 milyon 577 bin dolarlık ihracat gerçekleştirildi.

İhracat rakamlarını değerlendiren Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Gaziantep’ten bu yılın Nisan ayında yapılan ihracatın geçen yılın aynı ayına göre yüzde 1,3 oranında artış göstererek 542 milyon 577 bin dolar olduğunu bildirdi.

GSO VE KOCAELİ SO ORTAK KOMİTE TOPLANTISI YAPILDI [29.03.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Genel Sekreteri Kürşat Göncü, oda olarak kalifiye eleman yetiştirme noktasında GSO Mesleki Eğitim Merkezi’ni kurduklarını belirterek, “Merkezimizde kurduğumuz meslek atölyelerinde sanayicilerimizin talepleri doğrultusunda, meslek sahibi olmayanlara eğitimler verip istihdam edilmelerini sağlayacağız” dedi.
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ev sahipliğinde, Kocaeli Sanayi Odası ile Makine-Metal Sektör temsilcilerinin katılımıyla ortak komite toplantısı yapıldı.

KONUKOĞLU’NDAN YENİLENEN KABİNEYE TEBRİK [20.07.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Başbakan Binali Yıldırım Başkanlığında yenilenen kabinenin ülkemize hayırlı olmasını diledi.

KONUKOĞLU, REFERANDUM SONUÇLARINI DEĞERLENDİRDİ [17.04.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, referandum sonuçlarının ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını dileyerek, “Artık daha güçlü Türkiye için birlikte çok çalışma zamanıdır. Önümüze bakmalı, ekonomiye öncelik vermeliyiz” dedi.

“ÇOCUKLARIMIZA GÜZEL BİR DÜNYA BIRAKMAK HEPİMİZİN SORUMLULUĞUDUR” [21.04.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, bütün dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en iyi dilekleriyle kutlayarak, “En değerli varlıklarımız çocuklarımıza güzel bir ülke, güzel bir dünya bırakmak hepimizin sorumluluğudur” dedi.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... Son kayıt