GSO’DA SANAYİCİLERE, “DALGALI PİYASALARDA RİSK YÖNETİMİ VE KORUNMA” KONUSU ANLATILDI [30.11.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Ünverdi, GSO ile Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği işbirliğinde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, “Sanayiciler olarak bize düşen görev sakinliğimizi koruyarak, paniğe kapılmadan üretime devam etmek, riski akılcı ve doğru olarak yönetmek” dedi.

MİLLETVEKİLİ KOÇER’DEN GSO-MEM’E ÖVGÜ [28.12.2017]

AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Merkezi’nin (GSO-MEM), etkin kullanılmasıyla Gaziantep’in inovasyon ve tasarım merkezi olacağını söyledi.
Koçer, Gaziantep 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde yaklaşık 11 bin metrekare alan üzerinde kurulan GSOMEM’i ziyaret ederek, GSO-MEM Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi’den bilgi aldı.

GSO BAŞKANI ADNAN ÜNVERDİ 23 NİSAN’I KUTLADI [23.04.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılışının 98’inci yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.
Ünverdi, yayımladığı mesajında, milletçe birlik, beraberlik içinde bu gurur gününü, mutluluk ve coşkuyla yaşadıklarını belirterek, “Bu gurur günü, Milletimizin, öncelikle kendi kurtuluş mücadelesini yönetmeye başladığı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı gündür. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, milletimizin yeniden var oluşunun bir ilanı olan bugünü, en değerli varlıklarımız geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza bayram olarak armağan etmiştir” dedi.

GSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI ÜNVERDİ RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI [12.06.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, bayramların bir arada olmanın, sevginin ve kardeşliğin en üst seviyede yaşandığı müstesna günler olduğunu belirterek, tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutladı.
Mübarek Ramazan ayının ardından, ülkemizde ve tüm İslam aleminde bayram sevincinin yaşandığını dile getiren Adnan Ünverdi, bayramların, dini ve milli duyguların en üst seviyede yaşandığı, birlik, beraberlik ve bütünleşme zamanı olduğunu kaydetti.

GSO’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR [22.05.2018]

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Rektörü Prof. Dr. Ali Gür, Dışişleri Bakanlığı Gaziantep Temsilcisi Büyükelçi Adnan Keçeci ve Güneydoğu Un Sanayicileri Derneği (GUSAD) Başkanı Erhan Özmen, Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi’ye yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

ADNAN ÜNVERDİ:“MİLLETİMİZ, ATATÜRK’ÜN ÖNDERLİĞİNDE DÜNYAYA ÖRNEK BİR KURTULUŞ MÜCADELESİ VERMİŞTİR” [17.05.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğe armağanı olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kurtuluş destanı yazdıklarını belirten Adnan Ünverdi, “Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna giden yolda ilk adımı 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkarak atmıştır. 19 Mayıs Türk milleti için tarihi bir gün ve önemli bir dönüm noktası olmuştur. Milli mücadele kıvılcımının yakıldığı bugünden sonra atalarımız; genç, yaşlı, kadın, erkek demeden tek vücut olmuş ve destansı bir mücadele vererek bugün özgürce yaşadığımız bu toprakları bizlere miras bırakmıştır” ifadelerine yer verdi.

GSO’YA ZİYARETLER [20.04.2018]

Gaziantep Sanayi Odası’nda (GSO) tamamlanan seçimlerinin ardından yapılan nezaket ziyaretleri devam ediyor.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz, Vakıfbank Gaziantep Bölge Müdürü Atilla Yıldıran ve Halkbank Gaziantep Ticari Şube Müdürü Murat Yıldırım, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi’ye yeni görevinde başarılar diledi.

GSO-MEM’DE KOBİGEL-KOBİ GELİŞİM DESTEK PROGRAMI PROJE TEKLİF ÇAĞRISI TOPLANTISI YAPILDI [03.05.2018]

Gaziantep Sanayi Odası tarafından Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Merkezi’nde (GSO-MEM), KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı Proje Teklif Çağrısı kapsamında imalatçı firmalara yönelik desteklerin anlatıldığı tanıtım programı düzenlendi.

GSO-MEM’DE İSTİHDAM GARANTİLİ MESLEK EDİNDİRME KURSLARININ 2. DÖNEMİ BAŞLADI [26.06.2018]

Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezi (GSO-MEM) ve Alman İşbirliği (GIZ) ile başlatılan ve ilk altı aylık dönemi tamamlanan istihdam garantili meslek edindirme kurslarının ikinci dönemi başladı.
GSO-MEM-GIZ Projesi dâhilinde ilk altı aylık dönemde; inşaat, tornacı, temel tesviye, freze gibi Gaziantep sanayisinin ihtiyacı olan 35 meslek dalında 500‘e yakın kişiye mesleki eğitim verildi.
İlk altı aylık dönemde kursları başarıyla bitiren 200 kişi ilk etapta firmalarda işe yerleştirildi ve 100 kişi için ise görüşmelerde son aşamaya gelindi.
Proje dahilinde kursiyerlerin desteklenmesinin yanı sıra, eğitimini başarıyla tamamlayan kursiyerleri istihdam eden firmalara yönelikte verilen teşvikler hayata geçirildi.

ÜNVERDİ:“BUNDAN SONRA HEDEFLERİMİZE DAHA FAZLA ODAKLANMAK ZORUNDAYIZ” [25.06.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Cumhurbaşkanı ve 27. dönem milletvekili seçimlerinin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını dileyerek, yeni bir istikrar süreci ile birlikte kalkınmanın önünün açılacağını söyledi.
Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine ilk geçişin, Cumhurbaşkanı ve 27. dönem milletvekili seçimleri ile birlikte başladığını dile getiren Ünverdi, demokratik seçimler sonrası, millet iradesinin tecelli ettiğini kaydetti.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Son kayıt