İŞSİZLİK ARALIK 2017’DE GERİLEDİ, İSTİHDAM ARTTI [15.03.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan 2017 yılı Aralık ayı işsizlik rakamlarını değerlendirdi.

Konukoğlu, açıklanan işsizlik rakamlarına göre; iş gücünün 2017 yılı Aralık ayında bir önceki yılın aynı dönemine göre 1 milyon 39 bin kişi artarak 31 milyon 579 bin kişiye ulaştığını söyledi.

GSO’DAN, BAKLAVACILARA “ANTEP BAKLAVASI” MARKASI VE LOGOSUNU KULLANMA İMKANI [19.12.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), tescil aşamasında, ‘Antep Baklavası’ imalatında kullanılan malzemelerin özelliklerinden, etiketleme, ambalajlama ve satış aşamalarına kadar pek çok kriterle üretim yapan baklava imalatçılarına, ‘Antep Baklavası’ markası ve logosunu kullanma imkanı sunuyor.
Kriterleri yerine getiren imalatçı firmalara, GSO’nun tescil ettirdiği, “Antep Baklavası” markasını ve logosunu kullanma imkânı sağlanacak.

GSO’DA SANAYİCİLERE, “DALGALI PİYASALARDA RİSK YÖNETİMİ VE KORUNMA” KONUSU ANLATILDI [30.11.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Ünverdi, GSO ile Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği işbirliğinde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, “Sanayiciler olarak bize düşen görev sakinliğimizi koruyarak, paniğe kapılmadan üretime devam etmek, riski akılcı ve doğru olarak yönetmek” dedi.

MİLLETVEKİLİ KOÇER’DEN GSO-MEM’E ÖVGÜ [28.12.2017]

AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Merkezi’nin (GSO-MEM), etkin kullanılmasıyla Gaziantep’in inovasyon ve tasarım merkezi olacağını söyledi.
Koçer, Gaziantep 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde yaklaşık 11 bin metrekare alan üzerinde kurulan GSOMEM’i ziyaret ederek, GSO-MEM Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi’den bilgi aldı.

GSO’YA KURUM MÜDÜRLERİNDEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ [17.05.2018]

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Mehmet Uzun, Müdür Yardımcıları Ahmet Par ve Mehmet Yıldız ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Alan, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

GSO BAŞKANI ADNAN ÜNVERDİ 23 NİSAN’I KUTLADI [23.04.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılışının 98’inci yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.
Ünverdi, yayımladığı mesajında, milletçe birlik, beraberlik içinde bu gurur gününü, mutluluk ve coşkuyla yaşadıklarını belirterek, “Bu gurur günü, Milletimizin, öncelikle kendi kurtuluş mücadelesini yönetmeye başladığı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı gündür. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, milletimizin yeniden var oluşunun bir ilanı olan bugünü, en değerli varlıklarımız geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza bayram olarak armağan etmiştir” dedi.

GSO’YA ZİYARETLER [20.04.2018]

Gaziantep Sanayi Odası’nda (GSO) tamamlanan seçimlerinin ardından yapılan nezaket ziyaretleri devam ediyor.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz, Vakıfbank Gaziantep Bölge Müdürü Atilla Yıldıran ve Halkbank Gaziantep Ticari Şube Müdürü Murat Yıldırım, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi’ye yeni görevinde başarılar diledi.

GAİB HALI İHRACATÇILAR BİRLİĞİ’NDEN GSO-MEM’E ZİYARET [17.05.2018]

Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçılar Birliği Başkanı Ahmet Kaplan, başkan yardımcıları Hüseyin Ulutaş ve Murat Çolak ile birlikte, Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezi’ni (GSO-MEM) ziyaret etti.

Gaziantep sanayisinin gelişimi amacıyla eğitim konusunda yapılabileceklerin de konuşulduğu ve görüş alış verişinde bulunulduğu ziyaret sonrasında, GSO-MEM atölyelerini gezen heyet, GSO-MEM Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Akınal ve GSO Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Aslansoy’dan atölyelerde devam eden eğitimlerle ve çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

İSO 500’DE GAZİANTEP’TEN 24 FİRMA YER ALDI [30.05.2018]

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından gerçekleştirilen ’Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2017 Araştırması’na göre Gaziantep’ten 24 firma ilk 500 firma arasına girme başarısını gösterdi.
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, yaptığı açıklamada, Türkiye’nin ilk 500 büyük sanayi kuruluşu arasına girerek, ülke kalkınmasının en büyük aktörleri arasında yer alma başarısını gösteren firmaları kutladı.
Dünyada yaşanan siyasi gerilimler, bölgemizdeki Jeopolitik koşullar ve rekabetin en üst seviyede yaşandığı bir dönemde Gaziantepli sanayicilerin üretime, istihdama ve ihracata devam ettiğini belirten Ünverdi, “Bugünün şartlarında, hele ki dünya coğrafyasının en kritik noktasında olup da başarı öyküleri yazmak kolay değildir. Gaziantep şartlar ne olursa olsun azim ve kararlılıkla ülkemizin lokomotif kentleri arasında yer almayı sürdürmektedir. Sanayicilerimiz gece gündüz, 7 gün 24 saat çalışmak suretiyle katma değer üretmeye devam etmektedir“ dedi.

ADNAN ÜNVERDİ:“MİLLETİMİZ, ATATÜRK’ÜN ÖNDERLİĞİNDE DÜNYAYA ÖRNEK BİR KURTULUŞ MÜCADELESİ VERMİŞTİR” [17.05.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğe armağanı olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kurtuluş destanı yazdıklarını belirten Adnan Ünverdi, “Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna giden yolda ilk adımı 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkarak atmıştır. 19 Mayıs Türk milleti için tarihi bir gün ve önemli bir dönüm noktası olmuştur. Milli mücadele kıvılcımının yakıldığı bugünden sonra atalarımız; genç, yaşlı, kadın, erkek demeden tek vücut olmuş ve destansı bir mücadele vererek bugün özgürce yaşadığımız bu toprakları bizlere miras bırakmıştır” ifadelerine yer verdi.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Son kayıt