SANAYİCİ MERHUM KAMİL ŞERBETÇİ RAHMETLE ANILIYOR [30.04.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) eski Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Şerbetçi vefatının 19. yıl dönümünde anılıyor.

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, yayımladığı anma mesajında, 1990-1998 yılları arasında Sanayi Odasının başkanlığını yapan rahmetli Kamil Şerbetçi’nin gazi şehrin ve ülkemizin gelişmesine hizmet eden çok değerli bir işadamı olduğunu belirtti.

SANAYİCİ NACİ TOPÇUOĞLU’NIN VEFAT YIL DÖNÜMÜ [09.05.2017]

Gaziantep Sanayi Odası’nın (GSO) ilk Meclis Başkanı Naci Topçuoğlu, 9. vefat yıl dönümünde saygıyla ve rahmetle anılıyor.
GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, yayımladığı anma mesajında, 1989-1998 yılları arasında GSO Meclis Başkanlığı görevini yürüten ve Oda’nın kurucu Meclis Başkanı olan değerli sanayici merhum Naci Topçuoğlu’nun 11 Mayıs 2008 tarihinde aramızdan ayrıldığını anımsatarak, Allah’tan gani gani rahmet diledi.

KONUKOĞLU’NDAN “KADINLAR GÜNÜ”NDE ANLAMLI BAĞIŞ [08.03.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, “Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı’na anlamlı bir bağışta bulundu.

GSO MART AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI [31.03.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Mart ayı Olağan Meclis Toplantısı Mustafa Topçuoğlu başkanlığında yapıldı.

“GAZİANTEP SANAYİ DÖNÜŞÜMÜ PROJESİ” TANITIM TOPLANTISI YAPILDI [14.04.2017]

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, dünyada 4. sanayi devriminin yıkıcı etkilerinin önümüzdeki yıllarda hissedileceğini belirterek, “Bundan sonra dijital altyapılı, 4. sanayi devrimine uygun modern fabrikalar kurulmalıdır” dedi.
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’in himayelerinde Gaziantep sanayisinin yol haritasını belirlemek üzere, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) aracılığında uluslararası danışmanlık şirketi McKinsey ile yapılan “ Gaziantep Sanayi Dönüşümü Projesi” tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

GAZİANTEPLİ SANAYİCİLER İSO 500 BAŞARI GRAFİĞİNİ SÜRDÜRÜYOR [19.07.2017]

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından düzenlenen Türkiye’nin ikinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu araştırmasında, Gaziantep’ten listeye giren firma sayısı önceki yıla göre 2 artışla 32’ye yükseldi.

GAZİANTEP PROTOKOLÜNDEN MEHMET ŞİMŞEK VE ABDULHAMİT GÜL'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ [20.07.2017]

Gaziantep protokolü, başta Vali Ali Yerlikaya olmak üzere yenilenen kabinenin ülkemize hayırlı olmasını diledi.
Ankara'daki ziyarete, Vali Ali Yerlikaya, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri, Canan Candemir Çelik, Mehmet Erdoğan, Nejat Koçer, Ahmet Uzer, Abdulkadir Yüksel, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, GSO Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep Ticaret Odası Meclis Başkanı Settar Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Hıdıroğlu, Gaziantep Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ömer Küsbeoğlu, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci katıldı.

TOPÇUOĞLU:"ÇANAKKALE ZAFERİ, BİR MİLLETİN KÜLLERİNDEN YENİDEN DOĞUŞUNUN EN İYİ ÖRNEĞİDİR" [16.03.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Çanakkale Zaferi’nin bir milletin küllerinden yeniden doğuşunun en iyi örneği olduğunu belirtti.

GSO MECLİS BAŞKANI TOPÇUOĞLU: “MİLLETİMİZ BU ZOR GÜNLERİ DE BİRLİK VE BERABERLİKLE ATLATACAKTIR” [11.12.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, masum insanları hedef alan alçak saldırıyı lanetlediğini belirtti.
Topçuoğlu, İstanbul’da gerçekleştirilen terör saldırısına ilişkin yaptığı açıklamada, Türkiye’nin birlik ve beraberliğini istemeyen hain güçlerin bir kez daha devre girdiğini ifade etti.

GSO, COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLER ZİRVESİNE KATILDI [28.04.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Ünverdi, “Oda olarak, ‘Antep Baklavasının’ uluslararası alanda tescil edilmesi sürecinde çok çaba sarf etmemizin karşılığını aldık” dedi.
GSO, Ankara Ticaret Odası (ATO) tarafından 28-29 Nisan tarihlerinde, Türkiye’nin yöresel ürünlerini dünyaya tanıtmak, Ankara’yı bu ürünlerin ticaret ve ihracatının merkezi haline getirmek amacıyla düzenlenen, Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi’ne katılarak stant açtı.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... Son kayıt