“TEKNOLOJİ BULUŞMALARI GAZİANTEP” TOPLANTISI YAPILDI [25.05.2017]

Turkcell ana sponsorluğunda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Türk Ekonomi Bankası (TEB) işbirliğinde EticaretSEM tarafından organize edilen “Türkiye Teknoloji Buluşmaları”, toplantısı, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ile Gaziantep Ticaret Odası ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

GAZİANTEP NİSAN AYI İHRACATI AÇIKLANDI [01.05.2017]

Gaziantep’ten, bu yıl Nisan ayında yüzde 1,3 oranında artışla 542 milyon 577 bin dolarlık ihracat gerçekleştirildi.

İhracat rakamlarını değerlendiren Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Gaziantep’ten bu yılın Nisan ayında yapılan ihracatın geçen yılın aynı ayına göre yüzde 1,3 oranında artış göstererek 542 milyon 577 bin dolar olduğunu bildirdi.

SANAYİCİ MERHUM KAMİL ŞERBETÇİ RAHMETLE ANILIYOR [30.04.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) eski Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Şerbetçi vefatının 19. yıl dönümünde anılıyor.

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, yayımladığı anma mesajında, 1990-1998 yılları arasında Sanayi Odasının başkanlığını yapan rahmetli Kamil Şerbetçi’nin gazi şehrin ve ülkemizin gelişmesine hizmet eden çok değerli bir işadamı olduğunu belirtti.

GSO DELEGELERİ TOBB GENEL KURULU’NA KATILDI [24.05.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genel Kurulu’na katıldı.
TOBB 73. Genel Kurulu, Ankara’da TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

“GAZİANTEP SANAYİ DÖNÜŞÜMÜ PROJESİ” TANITIM TOPLANTISI YAPILDI [14.04.2017]

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, dünyada 4. sanayi devriminin yıkıcı etkilerinin önümüzdeki yıllarda hissedileceğini belirterek, “Bundan sonra dijital altyapılı, 4. sanayi devrimine uygun modern fabrikalar kurulmalıdır” dedi.
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’in himayelerinde Gaziantep sanayisinin yol haritasını belirlemek üzere, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) aracılığında uluslararası danışmanlık şirketi McKinsey ile yapılan “ Gaziantep Sanayi Dönüşümü Projesi” tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

GSO MAKİNE METAL KÜMESİ URGE HEYETİ ALMANYA’DA [26.04.2017]

Ekonomi Bakanlığı’nın Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (URGE) konulu tebliğ kapsamında, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Makine Metal Kümesi heyeti, Hannover Messe Teknoloji ve Sanayi Fuarı’na ticari heyet düzenledi.

KONUKOĞLU: “GAZİANTEP BAŞARISININ ÜSTÜNE BAŞARI KATAN BİR ŞEHİRDİR” [19.04.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, bu yıl ilk üç ayda ihracat, bildirge veren işyeri sayısı, istihdam ve elektrik tüketim rakamlarının artış gösterdiğini belirterek, “Gaziantep her koşulda ileriye giden ve başarısının üstüne başarı katan şehirdir” dedi.

“ÇOCUKLARIMIZA GÜZEL BİR DÜNYA BIRAKMAK HEPİMİZİN SORUMLULUĞUDUR” [21.04.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, bütün dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en iyi dilekleriyle kutlayarak, “En değerli varlıklarımız çocuklarımıza güzel bir ülke, güzel bir dünya bırakmak hepimizin sorumluluğudur” dedi.

GSO VE KOCAELİ SO ORTAK KOMİTE TOPLANTISI YAPILDI [29.03.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Genel Sekreteri Kürşat Göncü, oda olarak kalifiye eleman yetiştirme noktasında GSO Mesleki Eğitim Merkezi’ni kurduklarını belirterek, “Merkezimizde kurduğumuz meslek atölyelerinde sanayicilerimizin talepleri doğrultusunda, meslek sahibi olmayanlara eğitimler verip istihdam edilmelerini sağlayacağız” dedi.
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ev sahipliğinde, Kocaeli Sanayi Odası ile Makine-Metal Sektör temsilcilerinin katılımıyla ortak komite toplantısı yapıldı.

GSO, COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLER ZİRVESİNE KATILDI [28.04.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Ünverdi, “Oda olarak, ‘Antep Baklavasının’ uluslararası alanda tescil edilmesi sürecinde çok çaba sarf etmemizin karşılığını aldık” dedi.
GSO, Ankara Ticaret Odası (ATO) tarafından 28-29 Nisan tarihlerinde, Türkiye’nin yöresel ürünlerini dünyaya tanıtmak, Ankara’yı bu ürünlerin ticaret ve ihracatının merkezi haline getirmek amacıyla düzenlenen, Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi’ne katılarak stant açtı.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Son kayıt