GSO MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI [31.05.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, yılın ilk dört ayında sigortalı çalışan sayısının yüzde 7,9 artış gösterdiğini ve bu artışın ağırlığının sanayiden kaynaklandığını bildirdi.

GSO Mayıs ayı Meclis Toplantısı, mayıs ayı içerisinde vefat yıldönümleri olan Sanayi Odası eski Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Şerbetçi ve ilk Meclis Başkanı Naci Topçuoğlu’nun dualarla anılmasıyla başladı.

GSO, MALİYE BAKANI NACİ AĞBAL'I AĞIRLADI [31.03.2017]

Maliye Bakanı Naci Ağbal, ekonomide çarkları hızlandırmak için bankacılık sisteminde kredilere ilişkin tedbirler aldıklarını ve yatırım ve üretim teşviklerini artırdıklarını belirterek, “2016 yılı dördüncü çeyreğinde yüzde 3,5 büyüme ekonomide hızlı toparlanmayı göstermektedir” dedi.

Gaziantep’te bir dizi ziyaretlerde bulunan Maliye Bakanı Naci Ağbal, Gaziantep Sanayi Odası’nda (GSO) düzenlenen “Ekonomik Sorunlar ve Çözüm Önerileri” konulu toplantıda sanayicilerle bir araya geldi.

KONUKOĞLU’NA TSK MEHMETÇİK VAKFI’NDAN ANLAMLI PLAKET [09.05.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu’na, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Mehmetçik Vakfı’na yaptığı bağışa istinaden “Gümüş Plaket” ve “Plaket Beratı” takdim edildi.

GSO ESKİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI KAMİL ŞERBETÇİ MEZARI BAŞINDA ANILDI [02.05.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) eski Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Şerbetçi vefatının 19. yıl dönümünde mezarı başında dualarla anıldı.

Anma törenine, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Genel Sekreter Kürşat Göncü, sanayiciler iş adamları ile oda personeli katıldı.

TOPÇUOĞLU:"ÇANAKKALE ZAFERİ, BİR MİLLETİN KÜLLERİNDEN YENİDEN DOĞUŞUNUN EN İYİ ÖRNEĞİDİR" [16.03.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Çanakkale Zaferi’nin bir milletin küllerinden yeniden doğuşunun en iyi örneği olduğunu belirtti.

“EKONOMİYİ BÜYÜTMEYE MECBURUZ” [31.03.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Türkiye’nin güçlenmesi için ekonomiyi büyütmenin şart olduğunu belirterek, “2017 yılının büyümesini artırmak için daha çok çaba harcamalıyız” dedi.

“TÜRKİYE’NİN İLK 1000 İHRACATÇI FİRMASI 2016 ” ARAŞTIRMASINA GAZİANTEP’TEN 73 FİRMA GİRDİ [09.06.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Türkiye’nin en büyük 1000 ihracatçısı arasına giren Gaziantepli firmaları kutlayarak, “Listede yer alan firma sayımızın 11 sayı artarak 73’e çıkması çok önemli bir gelişmedir ve çok sevindiricidir” dedi.

GSO MART AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI [31.03.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Mart ayı Olağan Meclis Toplantısı Mustafa Topçuoğlu başkanlığında yapıldı.

“İHRACATTA ARTIŞ SEVİNDİRDİ” [01.04.2017]

İhracatın lokomotif şehirlerinden Gaziantep, Mart ayında artış gelen ihracat rakamıyla sevindirdi.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, yaptığı yazılı değerlendirmede, Gaziantep’ten Mart ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 4,1 oranında artışla 602 milyon 595 bin dolarlık ihracat yapıldığını bildirdi.

“TEKNOLOJİ BULUŞMALARI GAZİANTEP” TOPLANTISI YAPILDI [25.05.2017]

Turkcell ana sponsorluğunda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Türk Ekonomi Bankası (TEB) işbirliğinde EticaretSEM tarafından organize edilen “Türkiye Teknoloji Buluşmaları”, toplantısı, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ile Gaziantep Ticaret Odası ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Son kayıt
Toplam:22672070