ÇANAKKALE ZAFERİ’NİN 103. YILDÖNÜMÜNÜ [17.03.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu 103 yıl önce her türlü yokluğa ve imkansızlığa rağmen Çanakkale’de verilen mücadelenin “Bağımsız Türk Milletini yarınlarla ulaştırmak” amacının bulunduğunu belirterek, “İşte bu yüce hedef sayesinde Çanakkale geçilmez oldu” dedi.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103. Yıldönümü dolayısıyla mesaj yayınlayan Konukoğlu, Çanakkale Zaferi’nin, ülkemizin doğusundan batısından, kuzeyinden güneyinden gelen vatan evlatlarının, din, dil, mezhep ayrımı yapmadan birlik ve beraberlik ruhuyla, sırt sırta vererek kenetlenmeleri halinde neler yapabileceğinin tarihe altın harflerle kazındığı gurur abidesi olduğunu söyledi.

GSO-MEM – GAGİAD İŞBİRLİĞİNİN İLK ADIMLARI ATILDI [27.12.2017]

Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Bora Tezel, Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Merkezi (GSO-MEM) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi’yi ziyaret etti.
Ziyareti için başkan Tezel’e teşekkür eden Ünverdi, GAGİAD ile işbirliği çalışmalarının ilk adımlarını atmak açısından ziyaretin önemli olduğunu söyledi.

GSO UR-GE PROJELERİNDE EĞİTİM FAALİYETLERİ BAŞLADI [20.12.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından, Ekonomi Bakanlığı’nın Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (URGE) tebliği kapsamında yürütülen; plastik, iplik ve şekerli ürünler projelerinde yer alan firmalara yönelik eğitim faaliyetleri gerçekleştirildi.

26.GAPSHOES FUARI TÖRENLE AÇILDI [13.12.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Gaziantep Kunduracılar Odası, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu destekleriyle, Akort Fuarcılık tarafından organize edilen 26. Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Yaz Fuarı (GAPSHOES), Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’ün katılımıyla ziyarete açıldı.

“FAO İSTİHDAM FUARI” AÇILIŞ TOPLANTISI YAPILDI [04.12.2017]

Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (UNHCR) tarafından finanse edilen Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü’nün (FAO) ve Gaziantep Sanayi Odası, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ortaklığında yürüttüğü “Suriyeli Mültecilerin ve Ev Sahibi Toplulukların Dayanıklılıklarının Ekonomik Fırsatların Arttırılması Yoluyla Desteklenmesi” projesi kapsamındaki İstihdam Fuarı’nın seminer açılışı yapıldı.

ILO HEYETİ GSO-MEM’DE İNCELEMELERDE BULUNDU [27.04.2018]

Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) Avrupa ve Orta Asya Bölge Direktörü Heinz Koller, Avrupa ve Orta Asya Bölge Direktör Yardımcısı Maurizio Bussi, Türkiye Ofisi Direktörü Numan Özcan ve beraberindeki ILO heyeti Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezi’ne (GSO-MEM) ziyarette bulunarak incelemelerde bulundu.
GSO-MEM ve ILO ile yapılan ve önümüzdeki dönemlerde gerçekleşecek yeni işbirliklerinin, projelerinin görüşüldüğü ziyarette, heyete merkezin yapısı hakkında da bilgi verildi.

KONUKOĞLU: “TÜM ÇOCUKLARIN BARIŞ, KARDEŞLİK VE HUZUR İÇERİSİNDE YAŞAMASINI DİLERİM” [23.04.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu, tüm çocukların barış, kardeşlik ve huzur içerisinde yaşamasını diledi.

Konukoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “yarınlarımız” diye tanımladığı çocukları en iyi şekilde hazırlamanın herkesin en asli görevi olduğuna vurgu yaparak, “Büyük Önder Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun” dedi.

GSO’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ SÜRÜYOR [26.04.2018]

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı GAP Bölge Müdürü Halil Şaşmaz, Gaziantep Ticaret İl Müdürü Bilal Yazıcı ile birlikte Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Başkan Ünverdi’ye yeni görevinde başarılar dileyen Halil Şaşmaz, “Allah yeni görevinizde kolaylıklar versin” dedi.

İŞSİZLİK ARALIK 2017’DE GERİLEDİ, İSTİHDAM ARTTI [15.03.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan 2017 yılı Aralık ayı işsizlik rakamlarını değerlendirdi.

Konukoğlu, açıklanan işsizlik rakamlarına göre; iş gücünün 2017 yılı Aralık ayında bir önceki yılın aynı dönemine göre 1 milyon 39 bin kişi artarak 31 milyon 579 bin kişiye ulaştığını söyledi.

GAZİANTEP İL VE İLÇE ODA VE BORSALARINDAN HİSARCIKLIOĞLU’NA ZİYARET [18.04.2018]

Gaziantep Sanayi Odası Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Tuncay Yıldırım, Gaziantep Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, Nizip Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sarı ve İslahiye Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Türkmen, beraberlerindeki heyetle birlikte TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Son kayıt