“YENİ YILIN EKONOMİ AÇISINDAN DAHA OLUMLU GEÇMESİNİ BEKLİYORUZ’’ [30.12.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, yeni yılda ekonominin daha olumlu geçmesini beklediklerini ifade ederek, “Gaziantep seferberlik ruhuyla çalışmaya, üretmeye devam edecek’’ dedi.

Konukoğlu, yayımladığı mesajında, 2017 yılını yeni umutlarla karşıladıklarını ifade ederek, yeni yılın ülkemiz ve Gaziantep adına daha güzel gelişmelerle geçmesini, tüm dünyaya barış, huzur ve ekonomik refah getirmesini temenni etti.

GSO, MALİYE BAKANI NACİ AĞBAL'I AĞIRLADI [31.03.2017]

Maliye Bakanı Naci Ağbal, ekonomide çarkları hızlandırmak için bankacılık sisteminde kredilere ilişkin tedbirler aldıklarını ve yatırım ve üretim teşviklerini artırdıklarını belirterek, “2016 yılı dördüncü çeyreğinde yüzde 3,5 büyüme ekonomide hızlı toparlanmayı göstermektedir” dedi.

Gaziantep’te bir dizi ziyaretlerde bulunan Maliye Bakanı Naci Ağbal, Gaziantep Sanayi Odası’nda (GSO) düzenlenen “Ekonomik Sorunlar ve Çözüm Önerileri” konulu toplantıda sanayicilerle bir araya geldi.

ŞEKERLİ MAMULLER URGE PROJESİ TOPLANTISI GSO’DA YAPILDI [07.04.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve Gaziantep Üniversitesi TargeT Teknoloji Transfer Ofisi İşbirliğinde, “Gaziantep Şekerli Mamuller Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi Projesi (UR-GE) Toplantısı” gerçekleştirildi.

KONUKOĞLU’NA TSK MEHMETÇİK VAKFI’NDAN ANLAMLI PLAKET [09.05.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu’na, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Mehmetçik Vakfı’na yaptığı bağışa istinaden “Gümüş Plaket” ve “Plaket Beratı” takdim edildi.

“EKONOMİYİ BÜYÜTMEYE MECBURUZ” [31.03.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Türkiye’nin güçlenmesi için ekonomiyi büyütmenin şart olduğunu belirterek, “2017 yılının büyümesini artırmak için daha çok çaba harcamalıyız” dedi.

GSO DELEGELERİ TOBB GENEL KURULU’NA KATILDI [24.05.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genel Kurulu’na katıldı.
TOBB 73. Genel Kurulu, Ankara’da TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

“TEKNOLOJİ BULUŞMALARI GAZİANTEP” TOPLANTISI YAPILDI [25.05.2017]

Turkcell ana sponsorluğunda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Türk Ekonomi Bankası (TEB) işbirliğinde EticaretSEM tarafından organize edilen “Türkiye Teknoloji Buluşmaları”, toplantısı, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ile Gaziantep Ticaret Odası ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

“İHRACATTA ARTIŞ SEVİNDİRDİ” [01.04.2017]

İhracatın lokomotif şehirlerinden Gaziantep, Mart ayında artış gelen ihracat rakamıyla sevindirdi.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, yaptığı yazılı değerlendirmede, Gaziantep’ten Mart ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 4,1 oranında artışla 602 milyon 595 bin dolarlık ihracat yapıldığını bildirdi.

KONUKOĞLU’NDAN “KADINLAR GÜNÜ”NDE ANLAMLI BAĞIŞ [08.03.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, “Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı’na anlamlı bir bağışta bulundu.

SANAYİCİ MERHUM KAMİL ŞERBETÇİ RAHMETLE ANILIYOR [30.04.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) eski Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Şerbetçi vefatının 19. yıl dönümünde anılıyor.

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, yayımladığı anma mesajında, 1990-1998 yılları arasında Sanayi Odasının başkanlığını yapan rahmetli Kamil Şerbetçi’nin gazi şehrin ve ülkemizin gelişmesine hizmet eden çok değerli bir işadamı olduğunu belirtti.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... Son kayıt