İSO İKİNCİ 500 LİSTESİNDE GAZİANTEP’TEN 33 FİRMA YER ALDI [17.07.2018]

Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından gerçekleştirilen ’Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2017 Araştırması’nda listeye girme başarısı gösteren Gaziantepli 33 firmayı kutladı. Ünverdi, Türkiye’nin lokomotif kentlerinden Gaziantep’in iller bazında 4. sırada yer aldığını belirtti.
İSO tarafından gerçekleştirilen araştırmada, 2016 yılına göre Gaziantep’in listedeki firma sayısı artarak 32’den 33’e çıktı. Gaziantep merkezli Zeki Mensucat listeye ikinci sıradan girme başarısı gösterdi.
Ünverdi, “2017 zor bir yıl olmasına rağmen Gaziantepli sanayicilerimiz gece gündüz demeden çalışarak ülke sanayimizin en önemli lokomotif kentlerinden birisi olduğunu bir kez daha gösterdi. Firmalarımızı yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

GSO-MEM’DE, ÖN MUHASEBE EĞİTİMLERİ 23 MART'TA BAŞLIYOR [15.03.2018]

Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Merkezi (GSO-MEM), firmaların çoğunlukla ihtiyaç duyduğu ve şirketlerin finansal eğitimine destek olmak amacıyla, 23 Mart 2018 tarihinde, ‘Ön Muhasebe Eğitimi başlatacak.

Gaziantep’in gelişen sanayisiyle daha büyük ve önemli bir ihtiyaç haline gelen mesleki eğitim misyonunu her kademe için kendine misyon ve görev edinen GSO-MEM’de yapılacak ön muhasebe eğitimlerinin 10 hafta sürmesi planlanıyor.

GSO’DAN ÜYELERİNE SURİYELİ VE YABANCI ELEMAN İSTİHDAMINDA DANIŞMANLIK HİZMETİ [17.12.2017]

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Gaziantep Sanayi Odası (GSO) işbirliğiyle Suriyeli ve yabancı eleman istihdam etmek isteyen sanayicilere uzmanlar tarafından danışmanlık hizmeti verilmeye başlandı.

6735 sayılı Uluslararası İşgücü Kanunu ve 4817 sayılı Yabancıların Çalışma İznini düzenleyen kanun uyarınca Türkiye’de çalışmak isteyen yabancıların çalışma izni alması gerekiyor.

Bu kapsamda GSO bünyesinde ve GSO Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Merkezi’nde (GSO-MEM) görevli uzmanlar tarafından üyelere bilgilendirme yapılıyor.

GSO ULUSLARARASI AKREDİTASYON BELGESİNİ YENİLEDİ [29.03.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) odalar için ortak kalite stratejisi oluşturmak amacıyla, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından geliştirilen, ‘Oda Akreditasyon Sistemi’ yenileme belgesini düzenlenen törenle aldı.

GTO YÖNETİMİNDEN GSO’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ [03.07.2018]

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, Meclis Başkanı Hilmi Teymur, Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlık Divanı Üyeleri Gaziantep Sanayi Odası’na (GSO) hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Gaziantep ve ülke gündemine dair gelişmeler değerlendirilirken yapılabilecek ortak projeler üzerinde duruldu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, GTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuncay Yıldırım’a, Meclis Başkanı Hilmi Teymur’a, Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlık Divanı üyelerine teşekkür etti.

GSO HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI [27.06.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Haziran ayı meclis toplantısı, meclis ve danışma kurulu üyeleri ile Milletvekili Nejat Koçer’in katılımıyla, Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu başkanlığında yapıldı.
Toplantıda, GSO’da bir önceki dönem meclis üyeliği görevi yapan ve Danışma Kurulu’na geçen, Hüseyin Aslansoy, Tuncer Ak, Ömer Özdemir, Memik Zenzirci, Alpaslan Özgüçlü, Mustafa Güvenç, Ramazan Kaplan, Durmuş İşsever, Mustafa Aykut Erkent, Mehmet Kara, Ahmet Bilmez, Erdal Eliş, İbrahim Halil Ekiz, Mehmet Hösükoğlu, Muzaffer Atmaz, Mehmet İhsan Dağdelen ve Mehmet Emin Çalışkan’a, Milletvekili Nejat Koçer, Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, plaket takdiminde bulundu.

GSO-MEM’DE İSTİHDAM GARANTİLİ MESLEK EDİNDİRME KURSLARININ 2. DÖNEMİ BAŞLADI [26.06.2018]

Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezi (GSO-MEM) ve Alman İşbirliği (GIZ) ile başlatılan ve ilk altı aylık dönemi tamamlanan istihdam garantili meslek edindirme kurslarının ikinci dönemi başladı.
GSO-MEM-GIZ Projesi dâhilinde ilk altı aylık dönemde; inşaat, tornacı, temel tesviye, freze gibi Gaziantep sanayisinin ihtiyacı olan 35 meslek dalında 500‘e yakın kişiye mesleki eğitim verildi.
İlk altı aylık dönemde kursları başarıyla bitiren 200 kişi ilk etapta firmalarda işe yerleştirildi ve 100 kişi için ise görüşmelerde son aşamaya gelindi.
Proje dahilinde kursiyerlerin desteklenmesinin yanı sıra, eğitimini başarıyla tamamlayan kursiyerleri istihdam eden firmalara yönelikte verilen teşvikler hayata geçirildi.

GSO HEYETİNDEN VALİ ALİ YERLİKAYA VE KURUMLARA ZİYARET [19.04.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi ile meclis başkanlık divanı ve yönetim kurulu üyeleri Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya ve kurumlara ziyaretlerde bulundu.

KONUKOĞLU:“TÜRKİYE EKONOMİSİ BEKLENTİLERİN ÜZERİNDE BÜYÜDÜ. BÜYÜMENİN ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEMDE DE DEVAM EDECEĞİNDEN ŞÜPHEMİZ YOK” [30.03.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Türkiye ekonomisinin 2017 yılında yüzde 7,4 oranında büyümesinin memnuniyet verici olduğunu belirterek, “Büyümenin önümüzdeki dönemde de devam edeceğinden şüphemiz yok” dedi.

“İŞ DÜNYASINA YENİ SOLUK: ARABULUCULUK” [28.12.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, 1 Ocak 2018 tarihinde yürürlüğe girecek olan 7036 Sayılı İş mahkemeleri Kanunu’nu ile iş uyuşmazlıklarında dava şartı haline gelen arabuluculuğun iş dünyasına olan etkilerini değerlendirdi.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... Son kayıt