GSO, MALİYE BAKANI NACİ AĞBAL'I AĞIRLADI [31.03.2017]

Maliye Bakanı Naci Ağbal, ekonomide çarkları hızlandırmak için bankacılık sisteminde kredilere ilişkin tedbirler aldıklarını ve yatırım ve üretim teşviklerini artırdıklarını belirterek, “2016 yılı dördüncü çeyreğinde yüzde 3,5 büyüme ekonomide hızlı toparlanmayı göstermektedir” dedi.

Gaziantep’te bir dizi ziyaretlerde bulunan Maliye Bakanı Naci Ağbal, Gaziantep Sanayi Odası’nda (GSO) düzenlenen “Ekonomik Sorunlar ve Çözüm Önerileri” konulu toplantıda sanayicilerle bir araya geldi.

GSO ESKİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI KAMİL ŞERBETÇİ MEZARI BAŞINDA ANILDI [02.05.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) eski Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Şerbetçi vefatının 19. yıl dönümünde mezarı başında dualarla anıldı.

Anma törenine, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Genel Sekreter Kürşat Göncü, sanayiciler iş adamları ile oda personeli katıldı.

KONUKOĞLU’NA TSK MEHMETÇİK VAKFI’NDAN ANLAMLI PLAKET [09.05.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu’na, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Mehmetçik Vakfı’na yaptığı bağışa istinaden “Gümüş Plaket” ve “Plaket Beratı” takdim edildi.

KONUKOĞLU’NDAN “KADINLAR GÜNÜ”NDE ANLAMLI BAĞIŞ [08.03.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, “Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı’na anlamlı bir bağışta bulundu.

ŞEKERLİ MAMULLER URGE PROJESİ TOPLANTISI GSO’DA YAPILDI [07.04.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve Gaziantep Üniversitesi TargeT Teknoloji Transfer Ofisi İşbirliğinde, “Gaziantep Şekerli Mamuller Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi Projesi (UR-GE) Toplantısı” gerçekleştirildi.

“EKONOMİYİ BÜYÜTMEYE MECBURUZ” [31.03.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Türkiye’nin güçlenmesi için ekonomiyi büyütmenin şart olduğunu belirterek, “2017 yılının büyümesini artırmak için daha çok çaba harcamalıyız” dedi.

“TEKNOLOJİ BULUŞMALARI GAZİANTEP” TOPLANTISI YAPILDI [25.05.2017]

Turkcell ana sponsorluğunda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Türk Ekonomi Bankası (TEB) işbirliğinde EticaretSEM tarafından organize edilen “Türkiye Teknoloji Buluşmaları”, toplantısı, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ile Gaziantep Ticaret Odası ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

TOPÇUOĞLU:"ÇANAKKALE ZAFERİ, BİR MİLLETİN KÜLLERİNDEN YENİDEN DOĞUŞUNUN EN İYİ ÖRNEĞİDİR" [16.03.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Çanakkale Zaferi’nin bir milletin küllerinden yeniden doğuşunun en iyi örneği olduğunu belirtti.

GSO MART AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI [31.03.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Mart ayı Olağan Meclis Toplantısı Mustafa Topçuoğlu başkanlığında yapıldı.

GSO DELEGELERİ TOBB GENEL KURULU’NA KATILDI [24.05.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genel Kurulu’na katıldı.
TOBB 73. Genel Kurulu, Ankara’da TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Son kayıt